Саша Радуловић: За 24 сата – од 84-часовног затвора за грађане до избора на Видовдан

Власт планира да нас затвори и следећи викенд и каже: идемо на изборе на Видовдан. Зашто? Домаћа привреда је у огромним проблемима

Извор: Фејсбук страница Саше Радуловића

И стигосмо за 24 сата од 84-часовног затвора за све грађане, до избора на Видовдан.

Прво је вирус био смешан док су сакупљали потписе, па је постао опаснији од куге да би увео ванредно стање и одгодио изборе, сада му поново хитно требају избори.

Вирус није смешан, јер ниједан вирус није. Али није ни приближно толико опасан колико је приказан од стране СЗО и глобалних медија. Смртност је слична са преко 100 других вируса из сезоне вируса и грипа. Заразност је изгледа већа, зато мере држања одстојања.

Информер је 24. марта објавио на насловној страници: Катастрофа у Шпанији, умрло 450, новозаражено 4000. У Србији је било 54 новозаражена.

Данас у Шпанији умрло 430, новозаражених 4000. У Србији 260 новозаражених.

Шта је реакција власти на ово? Власт планира да нас затвори и следећи викенд и каже: идемо на изборе на Видовдан.

Зашто? Домаћа привреда је у огромним проблемима. Отпуштања у ЕУ ће вратити дијаспору у земљу, а дијаспора не гласа за СНС. Зато жури.

Ако се осећате као да вас неко прави будалама, имате право и није „теорија завере“, већ је заиста тако. Власт рачуна на то да сте толике будале да ћете покусати све што вам помећу.

Ово лудило које су изазвали СЗО, Кина и белосветски медији производи мамутску рецесију свуда у свету. Ниво отпуштања у САД и ЕУ су незабележена до сада.

Ко профитира? Банке и велике глобалне корпорације.

Ко пропада? Домаћа привреда, пољопривредници, предузетници.

Ово је цена неодговорности. Овако то бива када власт води рачуна о себи и својим изборима, а не о нацији. Овако то бива када опозиција, медији и 242 народна посланика ћуте на кршење Устава и државни удар. Цену неодговорности нажалост не плаћају они, плаћамо сви ми.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Саше Радуловића)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар