Драгослав Пакић: Доле корона вирус, правда за грип!

Трећину Кинеза из Смедерева, Бора и блока 70 на Новом Београду иселити у Хрватску, трећину посрбити и једну трећинувећ сам заборавио шта се оно беше предвиђа

Фото: Getty Images

Корона вирус нема апсолутно никакве шансе да се запати у Србији. Нисмо ми Италија у којој може да влада једино корона вирус док се све владе редом проведу као бос по трњу.

Грађани Србије, или бар један део њих, корона вирусу ће приредити организовани бојкот и вирус учинити потпуно нелегалним и нелегитимним. Уместо короне, тврдоглави и упорни какви су, радије ће изабрати стари проверени и опробани грип који може направити исти здравствени ршум, али бар штета неће бити коронална. Штавише, очекује се да ће командни кадар НАТО авијације, због недостатка короналне штете, доживети упадљив пад морала док Руси очекују да, поред морала, почињу да падају и авиони и хеликоптери, док ће дронове сами сређивати.

Државни врх тврди да је епидемија корона вируса Србији сасвим непотребна, тим пре што јој је довољна и оваква влада. Уосталом, респираторни проблеми, као последица овог вируса, у Србији се не би осетили ни у траговима јер је светски познато да се овде и иначе тешко дише и да не постоји слобода избора између удахнућа и издахнућа које се подразумева. Препоручује се да грађени не купују брашно, конзерве, флаширану воду и друге намирнице у већим количинама јер, ако Аљбин колико сутра укине таксе за српску робу, нећемо имати шта да извозима на Косово и Метохију. Пази, мајку му, сад се то још зове извозом као да Обреновац извози струју у Београд или чак у Панчево.

Фото: Getty Images

У оквиру припрема за непредвиђене ситуације рачуна се да би из Смедерева, Бора и блока 70 на Новом Београду једну трећину Кинеза требало иселити у Хрватску, једну трећину посрбити и једну трећину… већ сам заборавио шта се оно беше предвиђа, али код суседа са искуством све има записано.

Поред нормалне заштите од корона вируса пажљиво и из прикрајка пратити да ли у најближем, такорећи братском сусдству, није започела масовна изградња плантажа врба.

Повољна околност је што су Немци најзад почели да гледају на Србе са одређеном дозом симпатија. Тако су поручили: Браћо Срби и нарочито медицинске сестре Српкиње, добро дошли у вашу нову домовину Немачку. Овде вас чекамо раширених руку и већ смо припремили хлеб наш насушни и со, а ви понесите ваше животе на ражњу. Уживаћете у слободи штампе, владавини права, поштовању људских и мањинских права и у гомили г*вана и медицинског отпада од негованих времешних Немаца.

Доле корона вирус, правда за грип!Категорије:Сатиристика

Ознаке:, ,

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s