Помоћ за „Стање ствари“ – децембар 2019.

„Стање ствари“ у новембру прикупило солидних 67 одсто потребних средстава

Драги читаоци, драги саборци,
У новембру 2019. добили смо опет нешто преко уобичајених 50 одсто. Хвала свим приложницима, у нади да ћемо успети да се домогнемо и “чаробне” суме од сто одсто средстава потребних за пуно функционисање.

Поменути вишак искористили смо да појачамо васколики рад на сајту, што је допринело да посета у месецу новембру 2019. буде на нивоу октобарске и да се задржимо међу 300 најпосећенијих сајтова у Србији, по рангирању система „Alexa“.

Успех је тим већи што је ваш и наш „гаражно-герилски“ (да не кажемо „брвнарско-ускочки“) пројекат тренутно на 287. месту, а рангирани нису само српски него сви сајтови који се посећују у Србији (прва три места заузимају Гугл, Јутјуб и Фејсбук).

КАКО РАДИЛИ И КАКО ТРОШИЛИ НОВАЦ ПРИЛОЖНИКА/САБОРАЦА – ТАКО НАМ СВИМА БОГ ПОМОГАО!

Ако сте у ситуацији да помогнете опстанак „Стања ствари“, то можете урадити једноставним кликом доле:

Помозите опстанак Стања ствари!

€100,00

Помозите опстанак Стања ствари!

€50,00

Помозите опстанак Стања ствари!

€20,00

Помозите опстанак Стања ствари!

Овде можете унети суму коју желите, с тиме што је минимална уплата 10 евра и то можете помножити са бројем којим желите. Ако остане број 1 – онда је то 10 евра укупно!

€10,00Categories: Моба

Tags: ,

1 reply

  1. Поздрав и дуг живот СТАЊУ СТВАРИ !
    Захвалност уредништву и сарадницима на богатом и разноликом избору текстова. И коментаторима који доприносе да наш сајт буде платформа толерантне размене различитих идеја и мишљења. Свима желим мирну и плодну долазећу годину.
    Деда Ђоле

Оставите коментар