АМЕРИКА БРАТСКИ: Срби, решите случај браће Битићи, а са осталим Албанцима радите шта вам је воља!

Американци отворено кажу да их интересују само њихови грађани, да се њихови грађани браћа Битићи не смеју убијати, а за остале Албанце их није брига, супер ексклузивно преноси С*ање ствари

Конгрес САД

Вашингтон, 31. 10. 2019. (С*ање ствари) – У специјалној резолуцији поводом Дана вештица, Конгрес САД осврнуо се и на проблем браће Битићи. Да подсетимо, браћа Битићи су амерички држављани албанског порекла, који су туристички допутовали са оружјем у Србију и ту им се губи сваки траг.

Лоша вест јесте да њихов нестанак (у присуству власти, како тврде Американци, оптерећује односе САД и Србије. Добра вест, која управо стиже из Вашингтона гласи: Американци отворено кажу да их интересују само њихови грађани, да се њихови грађани браћа Битићи не смеју убијати, а за остале Албанце – цитирамо – „нити нас је брига, нити хоћемо да знамо шта је са њима било, шта је са њима сада или шта ће бити“.

Овај диван пример човекољубља резултат је, нема никакве двојбе, визионарске, генијалне, мирољубиве и просперитетне политике председника Александра Вучића, који ни на који начин не крије нити скрива оне које Американци оптужују да су криви за смрт Битићи браће.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

Оставите коментар