Милош Ковић: Срби никад нису имали издајнике као што су Вучић и Ђукановић

Милош Ковић је подсетио и како су издајници пролазили код других народа

Дејан Петар Златановић и Милош Ковић (Извор: Снимак екрана/Јутјуб)

Гост медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је Милош Ковић, српски историчар, доктор историјских наука и ванредни професор на Филозофском факултету Универзитета у Београду.

Тема емисије је била прогон патриотских интелектуалаца у Србији и окупација српске државе од стране западних колонизатора.

У емисији је гост причао о судским тужбама које су подигнуте против њега од стране колега са катедре за Историју и поновном увођењу вербалног деликта у Србији, контроли прошлости како би се контролисала будућност Србије, хашком и другосрбијанском тумачењу српске историје и наметању кривице читавом српском народу за оба светска рата и ратова након распада Југославије, дубинском презиру западних елита према Србима и борби за смисао српске историје.

Ковић је говорио о његовом сукобу са др Николом Самарџићем и др Дубравком Стојановић, као и о повезаношћу режима Мила Ђукановића са другосрбијанским професорима на Одељењу за историју, Филозофског факултета у Београду.

У емисији можете чути све о обнови нацизма у Источној Европи, како је католичка црква штитила усташе после Другог светског рата уз помоћ америчких обавештајно-безбедоносних служби, као и о српском пореклу Анте Старчевића

На крају емисије је било речи и о томе да ли косовски проблем може да се решава референдумом и на који начин опозиција треба да успоставља спољнополитичке контакте са западним државама, Русијом и Кином.

Сазнајте шта др Ковић мисли о експертској влади коју предлаже Савез за Србију, видовданском скупу испред Народне скупштине, издаји Мила Ђукановића и Александра Вучића, а наш саговорник је подсетио и како су издајници пролазили код других народа.

Шта је наш гост говорио и на многе друге теме погледајте и послушајте у видео прилогу:

Опрема: Стање ствари

(Србин.инфо, 26. 6. 2019)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

4 replies

  1. Такве издајнике је само (анти)српски титоизам могао изродити.

  2. @Хауел
    Слажем се, те стога ова двојица нису највећи издајници србскога рода, већ су само наставак издајничког соја од пре 70 и више година, слуга ђавољих, оних који су нам одузели србовање за дуге деценије наших живота.

  3. Тако је! Само се глумци мењају, представа се не сме прекидати

  4. Можда је у праву професор Ковић. Међутим, постоји и друга страна медаље – Срби никад нису имали инфериорније интелектуалце него данас. Па главни репрезентанти наше културе и уметности, чланови су самопроглашене институције која се назива ”крунским саветом”, и која по суштини и форми неодољиво подсећа на скј. Ту је наравно и блазирани, уображени и празни министар Вукосављевић. Не знам да ли је др Ковић члан овог ”тужног скупа”, а не би ме зачудило да јесте.

Оставите коментар