ВУЧИЋ ДЕТЕКТИВСКИ: Тест из математике украла међународна криминална група на челу са…

Тест је провалила међународна криминална група, на чијем је челу бивши министар полиције Хонгконга Патрик Хо, рекао председник а супер-ексклузивно преноси С*ање ствари

Патрик Хо у припремама да украде тест из математике

Београд, 18. 6. 2019. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић хитро је реаговао на тзв. скандал са „проваљеним“ тестом из математике за малу матуру и хируршки прецизно лоцирао кривца. „Тест је провалила међународна криминална група, на чијем је челу бивши министар полиције Хонгконга Патрик Хо“, рекао је председник, који се у слободно време (кога нема) бави и детективским послом.

Новинаре је занимало да ли је Председник препознао Хуов рукопис, а неки су се дрзнули да питају да ли је он лично преписивао задатке, те откуд тако добро зна србски језик и ћирилицу? Председник Вучић се није дао испровоцирати и одговорио је да он зна да је, за рачун Хуа и међународне криминалне групе, тестове преписивао лидер једне опозиционе странке са иницијалима В. Ј., али не жели да поименце открије преписивача да „не би дошло до нове тужбе“.

Председник препознао рукопис В. Ј.-а (Фото: Снимак екрана/Блиц)

Председник СНС-а и остатка Србије рекао је да, по његовом скромном мишљењу, министар просвете Младен Шарчевић одлично и одговорно ради свој посао, чак и боље него док је био директор школе у коју је ишао његов син. „Министар Шарчевић може поднети оставку само преко мене мртвог“, припретио је Вучић.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

1 reply

 1. „Министар Шарчевић може поднети оставку само преко мене мртвог“, припретио је Вучић.
  ++++
  Да, баш необично.
  Како управник логора тако лако и често говори о својој смрти.

  https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/675893/vucic-rts-pretplata-samo-preko-mene-mrtvog

  Види се, да мисли озбиљно.
  Ипак, једног дана смејаће се обојица његовим обећањима.
  Док буду играли шах у новом петом оделењу затвора у Забели.
  До краја живота.
  Даће Бог !

Оставите коментар