ПОСКУПЕЛА ИЗДАЈА: Вучићеви „маснокопитари“ траже иста права као LGBT особе!

Од Вучићевог режима се тражи нови стандард за маснокопитарску делатност. Маснокопитари захтевају доношење законске регулативе којом би се у правима изједначили са LGBTIQ особама

Масно копито као укусна посластица са Господаровог стола (Извро: ZOOplus)

Београд, 11. 2. 2019. (С*ање ствари) – Како сазнајемо од добро обавештеног извора блиског владајућем режиму, на адресе водећих људи наше земље стигло је затворено писмо, боље рећи захтев, здружених маснокопитара Србије.

Од режима Александра Вучића се тражи ни мање ни више него нови стандард за маснокопитарску делатност. Вучићеви маснокопитари захтевају доношење законске регулативе по хитном поступку којом би се у правима изједначили са LGBTIQ особама, а по примањима стигли НВО сектор.

„Истакнути маснокопитарски делатници се у јавности доводе у директну везу са оправдавањем издаје Косова и Метохије, све са циљем додатног ширења нетрпељивости и продубљивањем стереотипа према особама са маснокопитарском оријентацијом“ – каже се у писму, и даље наставља: „У исто време наша примања далеко заостају иза примања у ткз. НВО сектору.“ Да би се све завршило претећи: „Ви врло добро знате да ми врло добро знамо шта се иза сцене ради, и за колико.“

Према нашем извору, Вучић нема ништа против да на своје маснокопитаре гледа као на LGBTIQ особе из свог окружења, али му је повећавање трошкова за њихово одржавање кнедла у грлу због преузетих обавеза према ММФ-у.

Специјално за С*ање ствари: Срђан Крунић

(С*ање ствари)

БОНУС МАСНОКОПИТАРСКИ ВИДЕО  УРАДАК

 Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

Оставите коментар