Помоћ за „Стање ствари“ – децембар 2018.

Уз захвалност свим приложницима, морамо да констатујемо да прилози за опстанак сајта нису прелазили половину потребних средстава на месечном нивоу, па је тако било и у новембру (48 одсто)

Драги читаоци, драги пријатељи,

После финансијског удара на „Стање ствари“, као што знате, обратили смо се онима којима смо једино и могли – вама, драги читаоци и приложници. Са великом захвалношћу јављамо да српска (виртуална) борбена команда и даље може да рачуна на „Стање ствари“: за јул прикупљено свих сто одсто, у августу 49, септембру 29, а у октобру 43 одсто. Новембар је донео 48 одсто потребних средстава.

Посебну захвалност дугујемо професору Слободану Антонићу, јер је после његовог позива практично удвостручен прилив помоћи за месец новембар. Наравно, далеко смо ми од експедитивности која краси “Пешчаник” и њихове читаоце (како оне праве тако и оне по службеној дужности):

Čitaocima Peščanika je bilo dovoljno 48 sati da pošalju preko 320.000 dinara

Као што видите – опстајемо и са минималним средствима, много мањим на месечном нивоу него што скупи “Пешчаник” за два дана; свакако, сигурни смо да искуснијем оку и приљежнијим читаоцима није промакло да сајт није баш исти као кад (би)смо имали сто одсто на месечном нивоу: одразило се то и на ауторске прилоге, администраторски рад, а Бога ми и на посету и ранг сајта. Али, децембар обећава, хвала што већ првог дана децембра имамо 12 одсто прикупљених средстава!!!

Детаљније информације можете добити преко мејла ststvari@gmail.com или на страници Донације.

КАКО РАДИЛИ И КАКО ТРОШИЛИ НОВАЦ ПРИЛОЖНИКА – ТАКО НАМ СВИМА БОГ ПОМОГАО!

Ако сте у ситуацији да помогнете опстанак „Стања ствари“, то можете урадити једноставним кликом доле:

Помозите опстанак Стања ствари!

€100,00

Помозите опстанак Стања ствари!

€50,00

Помозите опстанак Стања ствари!

€20,00

Помозите опстанак Стања ствари!

Овде можете унети суму коју желите, с тиме што је минимална уплата 10 евра и то можете помножити са бројем којим желите. Ако остане број 1 – онда је то 10 евра укупно!

€10,00



Categories: Моба

Tags:

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading