Игор Маројевић: Вучић је патолошки лажов, он се увреди док лаже

Oн и пре него је схватио шта му је рекао саговорник он се увреди – каже Маројевић и додаје да власт добија изборе крађом и пресликаним „црногорским моделом”

Игор Маројевић (Извор: Јутјуб)

Писац Игор Маројевић био је гост нове епизоде емисије „Форум“.

Аутор је романа „Двадесет четири зида“ (1998, 2010), „Жега“ (2004, 2008), „Шнит“ (2007, 2008, 2014), „Партер“ (2009), „Мајчина рука“ (2011) и „Праве Београђанке“ (2017), као и збирке прича „Трагачи“ (2001), „Медитерани“ (2006, 2008) и „Београђанке“ (2014, у шест издања; најкомерцијалнија збирка српске кратке уметничке прозе 21. века) и књигу есеја односно публицистике „Кроз главу“ (2012) и „Крв је вода“ (2018).

Осим о својим књигама, Маројевић у емисији говори о стању у српском друштву и износи жестоку критику људи који се баве политиком. Према његовим речима већина политичара су људи који се нису постигли ништа у каријери и које не интересује интерес заједнице. Он је објаснио да се кроз медије народу сервирају поједине споредне теме како се не би говорило и размишљало о правим проблемима.

Oн је рекао да се тешко може извући закључак какав политички оквир заступа актуелна власт.

– Ту постоје неки патриотски изливи са једне стране, са друге стране врло прагматични потези који би се раније називали антисрпскима. Они не верују у идеологију, они су бацили коску људима, људи се и даље ложе на то и након свега шта се десило – рекао је Маројевић, а затим се посебно осврнуо на понашање председника СНС-а и Србије Александра Вучића.

– Он је патолошки лажов. Он се увреди док лаже. Oн и пре него је схватио шта му је рекао саговорник он се увреди – каже Маројевић и додаје да власт добија изборе крађом и пресликаним “црногорским моделом”.

Аутор и водитељ емисије је Марија Гојковић. Погледајте целу емисију:Categories: Преносимо

Tags: , ,

1 reply

  1. Вучић је у категорији где је патолошко лагање само један симптом. Вучић је психопата. Свако његово дело, свака његова реч одише психопатијом. Да разјасним – психопате су индивидуе, чија урођена структура мозга их спречава да друге људе доживе као жива бића. Они их виде као предмете, чијом се манипулацијом постиже циљ. Одатле силно лагање.

Оставите коментар