ИН4С: Гаси химну комшија, не ћерај ме у дуг

Корисници друштвене мреже фејсбук се питају да ли ће морати да устају и кад у комшилику или ауту почне химна…

Извор: ИН4С

На позив премијера да сви ревносни грађани, патриоте, пријављују своје суграђане, пријатеље, комшије, који не устају на химну, најбурније и најдуховитије је чини се реаговала фејсбук заједница.

Наиме, након што је јуче Душко Марковић отворио „лов на неустајаче на химну“, и претворио пола Црне Горе у потенцијалног „Илију Чворовића“, остало је само да се на тај рачун шалимо, док не стигне прави рачун од 300 до 2000 евра..

Па се тако корисници друштвене мреже фејсбук питају, да ли ће морати да устају и кад у комшилуку или ауту почне химна, да ли ће се на УДГ отворити смјер химношпијање, лицитира се да ли ће бити плаћен или хонораран посао пријављивања комшија.

 Дакле нова показна вјежба биће, што више прошпијаних комшија, то си већ патриота..
 

Бојим се да ће се поновити 1943. ,1944., када су на италијански окупатори морали да истакну таблу, којим данима не примају шпијуне.

 

По свједочанству Италијана са Цетиња и из Никшића док су у другим државама морали да мотивишу и анимирају људе да им долазе са информацијама, у Црној Гори, морали су да се „бране од таквих“

 

 Дакле, питање је колико Црна Гора има Чворовића, и ко ће понијети титулу највећег патриЈоте..

 

 Ми, Срби чињеница је немамо пара за овај закон, али као и за све, и ово ћемо из дуга, на то су нас научили ови који устају на химну, и који нам објашњавају да крадући је и уништавајући је, воле је више од нас, док год пјевају Ој свијетла …

 А наших комшија, ако се АНБ сети, сети се, ако не, ником ништа, то је била „њихова дужност“

Наслов и опрема: Стање ствари

(ИН4С, 11. 10. 2018)Categories: Преносимо

Tags: , ,

Оставите коментар