Љубиша Спасојевић: О свињама

У свињској и свакој другој хијерархији свиње без кичме су увек изнад свиња са кичмом. Свиње без кичме су изнад свих других облика живота на земљи

Извор: Телеграф.рс

Свиње (лат. Sus) су четвороножне животиње. Припадају кичмењацима, али после еволуције, а поготово после револуције, свиње без кичме су доказале да су се најбоље сналазе у новим животним условима. У свињској и свакој другој хијерархији свиње без кичме су увек изнад свиња са кичмом. Свиње без кичме су изнад свих других облика живота на земљи.

Еволуција, а поготово револуција је изменила још једну свињску особину. Наиме, свиња је такође сисар, што значи да кад дође на свет, сиса, да би како постаје старија престала са том радњом. Међутим, постреволуционарне свиње не престају да сисају током целог живота. Заправо сисање је најбољи начин да постреволуционарне свиње остану то што јесу, опстану ту где јесу и напредују у сваком погледу.То важи и за другу особину свиња – ваљање у блату. Што је прљавија, свиња се сматра успешнијом. Праве свиње уживају у блату. Што је више у блату, боље се осећа – што је више блата, боље се сналази.

Свиње су у историји Србије увек играле значајну улогу. Данашњица је најбољи доказ за ову тврдњу. Домаћих свиња је Србија увек имала више него што јој треба јер је власт у Србији увек омогућавала да се оне размножавају и умножавају. Тако је дошло до неспорне чињенице у савременој историји Србије: Што више свиња – боље за власт, што више власти – боље за свиње.

Извор: Правда.рс

Из претходне две тврдње следи логичан закључак да је и за свиње и за власт најбоље да Србија буде што више у блату. То је веома битно за њихов опстанак, а и за нестанак Србије.

Свињари су особе које се баве одгојем и чувањем свиња. У почетку су то били домаћи кадрови, а данас су то углавном кадрови из иностранства. Домаћи свињари су у сваком погледу подређени страним свињарима, као што су и домаће свиње подређене страним свињама.

Немачке свиње су увек имале афинитета према овом подручју. То се потврђује и ових дана када је најављен њихов масован долазак. Масовно су долазиле и пре и биле санкционисане због тога. Сада су такође под санкцијама, али су схватиле да преко Србије могу да заобиђу санкције и дођу на руско тржиште. Немачке свиње знају да је Русија од животног значаја за њих.

Српске свиње то не схватају, мада су им немачке свиње узор.

Помозите опстанак Стања ствари!

€20,00Categories: Сатиристика

Tags: , ,

Оставите коментар