Милош Земан: Представници Косова наркомафијаши који се финансирају од ратних злочина

Увек сам о тим представницима говорио као о представницима наркомафије која се финансира од ратних злочина. Мислим да је то довољно, казао је Земан

Милош Земан (© РИА Новости / Павел Лисицын)

Председник Чешке Милош Земан изјавио је да су „званичници“ Косова „наркомафијаши који се финансирају од ратних злочина“, преноси Бета.

Он је то саопштио док је преузимао поклон од једног свог српског симпатизера као захвалност за то што одбија да се среће са представницима сепаратистичких власти у Приштини и блокира именовање амбасадора Чешке у Приштини.

Од једног држављанина Србије који живи у Чешкој, Земан је током сусрета са грађанима приликом обиласка источне Чешке у Јакартовицама на поклон добио флашу пића за то што доследно одбија да прима косовске представнике, пренео је чешки портал „Парламентњи листи“.

„Дајте то. Биће да је то ракија. Увек сам о тим представницима говорио као о представницима наркомафије која се финансира од ратних злочина. Мислим да је то довољно“, казао је Земан.

(Бета/Восток, 16. 5. 2018)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Бескрајно сам захвалан председнику Чешке Републике на безкомпромисном ставу, поштеној људској солидарности, осећању части и показаним примером у пракси – да не прими садашње косовске представнике. Његов гест је тиме већи што „косовско питање“ није проблем његовог народа већ српског. Господин Милош Земан познаје суштину косовске збиље, ставља се на страну права и правде и (да је изводљиво) радо бих му поклонио више од једног литра праве, домаће шљивовице!
    Верујем да на речима захвалности делим мишљење многобројних Срба и, на крају, искрена порука – жив нам и здрав био велики Председниче! Хвала Вам на гесту који мој народ уважава и цени као знак доброте и солидарности.

Оставите коментар