Шабац: Забрањена трибина „Румунија и румунизација Срба”

Тема наведеног забрањеног предавања била је дуго скривана истина о Румунији, која је створена под утицајем Ватикана насилним уједињавањем две словенске (србске) кнежевине, Влашке и Молдавије, и румунизацијом Срба, као и о будућим плановима Румуна према Србији и Србском народу

Потврду да евроунијатска колонијална управа у Србији заводи потпуну цензуру представља догађај без преседана, који се јуче десио у Шапцу. Предавање под називом „Румунија и румунизација Срба”, које је као део званичног календара догађаја Културног центра Шабац требало да се одржи 15. маја, без посебног објашњења је забрањено.

Данас, када су готово сви медији електронски и писани у Србији под потпуном контролом колонијалне управе, једини начин за ширење истине је интернет и жива реч на трибинама. Због тога ми организујемо трибине са темама које су забрањене у медијима, или о којима се износе само евроунијатске лажи. Као организатори, до сада смо имали добар однос са управом Културног центра у Шапцу, тако да су нам увек излазили у сусрет и издавали нам салу за организовање трибина (предавања). Притом, било је и тема које су више него проблематичне евроунијатској власти, као што су оне о издаји КиМ, наметању хомосексуализма и нападима на традиционалну породицу. Тако је крајем прошле године у организација родитеља (од који су већина и чланови организације ”Срби на окуп”), организована дебата о обавезној вакцинацији. Тада је било притисака од одређених ”вакцинашких” група на Управу Културног центра да нам откажу трибину, али они томе нису подлегли.

Тема наведеног забрањеног предавања била је дуго скривана истина о Румунији, која је створена под утицајем Ватикана насилним уједињавањем две словенске (србске) кнежевине, Влашке и Молдавије, и румунизацијом Срба, као и о будућим плановима Румуна према Србији и Србском народу. О томе је требало да говори врстан познавалац овог геополитичког питања и аутор две изузетне књиге о наведеној теми ”Анатомија румунске политике” и ”Румунија и румунизација Срба”, проф. др Зоран Милошевић, истакнути прегалац на пољу разоткривања непрекидног рата који воде Ватикан и Запад против србског народа.

Обавештење о забрани наведеног предавања добили смо 10. маја од директорке Културног центра. Она нас је обавестила телефоном да је добила директиву да предавање откаже. Током разговора, осетило се да је и њој веома непријатно, извињавала се што је принуђена на такав поступак.

Оно што посебно забрињава је та злогласна реч ”директива”, која нас болно подсећа на комунистички режим, на време када нисмо имали право на другачије мишљење у односу на власт. Није битно да ли је та директива стигла из локалне самоуправа града Шапца, где владају неколике фракције Демократске странке и њихови сателити („жути“), или је она стигла од стране колонијалне напредњачке управе из Београда, јер и једни и други су послушне евроунијатске слуге. Суштина је да њихово схватање демократије, које су им пуна уста, значи слободу мишљења само за оне који не мисле својом главом него како им евроунијате наметну.

Ово је наговештај уласка у завршну фазу пузајуће диктатуре, када нећемо имати право да изнесемо своје мишљење ако није у складу са ставовима колонијалне управе, односно када је у колонији званој Србија истина забрањена! Србија и Србски народ су пред својим нестанком, зато немамо право да ћутимо и нико нема права да нас ућуткује, зато послушајмо речи песника Алексе Шантића: „ВОЛОВИ ЈАРАМ ТРПЕ, А НЕ ЉУДИ! БОГ ЈЕ СЛОБОДУ ДАО ЗА ЧОВЕКА!”

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 28.04/11.05.2018. Лета Господњег
Свесрпска народна организација „СРБИ НА ОКУП“ МО Мачва

(Центар академске речи)Категорије:Вести над вестима

Ознаке:, ,

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s