Марко Ђурић: Кандидовање Кандићке за Нобелову награду је још једна победа Србије!

„Само захваљујући великом угледу који ужива председник Александар Вучић у свету, успели смо да српска кандидаткиња, у завршној рунди Бриселског споразума, надмаши Тачија. Ово је још једна велика дипломатска победа Србије“, узвикнуо је Ђурић

Марко Ђурић узвикује традиционални српски поздрав “Ацо, Србине, Хашиме, Србине“ (Фото: Танјуг)

Приштина–Београд, 2.2.2018. (С*ање ствари) – У протестном писму Хашима Тачија члановима америчког Конгреса који су предложили доживотну председницу Фонда за хуманитарно право и РЕКОМ Наташу Љ. Кандић за Нобелову награду за мир, председник Косова је устврдио како је много више од Кандићке допринео миру и стабилности западног Балкана и Велике Албаније. Госпођа Кандић је мој сигуран глас, али ја сам жешће тукао непријатеље мира од ње, и по шумама и по трговима, написао је Тачи конгресменима, преноси данашња приштинска штампа на илирском језику.

Поводом Тачијевог писма, специјалну изјаву за Информат, лист службеника општинских управа, дао је шеф владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

„Само захваљујући великом угледу који ужива председник Александар Вучић у свету, успели смо да српска кандидаткиња, у завршној рунди Бриселског споразума, надмаши Тачија. Ово је још једна велика дипломатска победа Србије“, узвикнуо је Ђурић.

„Где су сада они који су изражавали сумњу у победу наше кандидаткиње“, оштро је упитао, објашњавајући читаоцима Информата да је Бриселским споразумом било предвиђено да се направи државна граница око Заједнице српских општина (ЗСО), а Хашим Тачи добије Нобелову награду за мир. „Ми смо у нашем циљу успели, а Хашим Тачи није и зато сад показује велики бес, али ко губи има право да се љути“, џентлменски је закључио Марко Ђурић.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Ух та где сте сакрили ову звездицу * – једва је пронађох. Сав сам претрнуо: од Ђурића бих очекивао, али знам да је Вучко интелигентан и да се не открива!

Оставите коментар