Игуман Петар (Драгојловић): Медијско паковање косовске издаје

О Космету је велеиздајнички и лукаво причао као о неком непотребном баласту ког се што пре треба ратосиљати. У исто време, и по хиљадити пут, овај модерни политички Суперхик и талентовани медијски Гумифлекс, се одлучно заложио за недељивост и територијални интегритет БиХ, и заштиту страних економских утицаја западних колонијалиста у Србији, али ни једном једином речју није се заложио за територијални интегритет и целовитост Србије

Петар Драгојловић, настојатељ манастира Пиносава

Још једно иживљавање председника Србије над здравом памећу и плашљивим новинарем. Све време председник се дон кихотовски борио са ветрењачама које је, поред бледог и преплашеног новинара, сам цртао и измишљао као теме за разговор.

О Космету је велеиздајнички и лукаво причао као о неком непотребном баласту ког се што пре треба ратосиљати. У исто време, и по хиљадити пут, овај модерни политички Суперхик и талентовани медијски Гумифлекс, се одлучно заложио за недељивост и територијални интегритет БиХ, и заштиту страних економских утицаја западних колонијалиста у Србији, али ни једном једином речју није се заложио за територијални интегритет и целовитост Србије нити за заштиту домаћих инвеститора или српског сељака.

Помињао је одлучујућу улогу ЕУ по питању решавања Косметског питања, али јудински ни једном није ни поменуо резолуцију СБ УН 1244 која Космет препознаје као део Србије. Рекао је толико, да је сада још јаснија Вучућева намера да покуша реализовати пројекат издаје Свете српске земље Космета, и даљу распродају већ подоста распродате и ојађене Србије. Све у свему – Све је реко, ништа паметно није казо. Што је казо, Богу је отказо. Што отказо, себе је наказо.

Аутор је настојатељ манастира Пиносаве

(Фејсбук страница Петра Драгојловића, 15. 1. 2018)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар