Двери: „Олимп“ – промоција идеологије хомосексуализма и разврата директно на РТС-у

Наша деца била су изложена једној психолошкој тортури, где су се могле видети најужасније сцене, које потпуно отворено промовишу хомосексуализам и неморал најгоре врсте. Зар грађани Србије претплату плаћају да би се малолетним лицима промовисала ЛГБТ идеологија и то у културном програму

Председник Двери, Бошко Обрадовић, био је у праву када је упозоравао на седници Одбора за људска права, да геј парада није циљ хомосексуалног лобија, већ улазак у систем, како би већинској традиционалној Србији била наметнута идеологија хомосексуализма, и још горе, да је циљ да наша деца то прихвате као нормално.

Јуче смо били сведоци промовисања идеологије хомосексуализма и разврата и то директно 24 сата УЖИВО на РТС-у, националној телевизији.

У оквиру Битефа је трајала представа ”Олимп”, која се уживо преносила на РТС –у 24 сата, чиме су прекршена правила о пуштању садржаја за одрасле, а о дечијим правима да не и говоримо.

Дакле, наша деца била су изложена једној психолошкој тортури, где су се могле видети најужасније сцене, које потпуно отворено промовишу хомосексуализам и неморал најгоре врсте.

Зар грађани Србије претплату плаћају да би се малолетним лицима промовисала ЛГБТ идеологија и то у културном програму?

И оно што је најгоре јесте, да се све ово дешавало под покровитељством министарства за културу и Града Београда?

Зар Жељко Митровић уређује програм и на РТС-у?

Где је Регулаторно тело за електронске медије да санкционише овакав програм?

Зар је ово културни садржај који желимо да гледају наша деца?

Двери стају у одбрану породичних вредности и психичког здравља деце и грађана Србије.

Зато захтевамо хитну смену министра културе Вукосављевића, градоначелника Београда Синише Малог и одговорног уредника  Културног програма на РТС-у.

Када Двери дођу на власт, промоција идеологије хомосексуализма малолетним лицима биће строго забрањена, а породичне вредности биће најзаступљеније на националној телевизији.

Савет за породицу и социјална питања Српског покрета Двери

Наслов и опрема: Стање ствари

(Сајт Двери, 25. 9. 2017)Categories: Преносимо

Tags: , , , , ,

Оставите коментар