Ознаке

, , , ,

Њујорк, 21. 9. 2017. (С*ање ствари) – У дуго очекиваном интервјуу за ТВ „Пинк 3“ амерички председник Доналд Трамп, поводом наизглед присилног сусрета Ивицом Дачићем, изјавио је да је о сусрету са са шефом дипломатије Србије дуго маштао и да је Дачић један од ретких светских државника са којим се потпуно разуме!

„Његов хедонизам, љубав према лепим стварима и екстравагантни животни стил ме подсећају на младост. У ригидном свету дипломатије Дачићев весељачки приступ освежава. Не треба сметнути с ума ни његове певачке способности“, рекао је Трамп и додао: „Делимо и посвећеност добрим односима са Владимиром Путином, али нам околности не иду на руку, ни у Београду ни у Вашингтону.“

„Екстравагантност једног пунокрвног социјалистичког лидера, какав Ивица свакако јесте, наводи ме на размишљање да ли је социјализам заиста тако лош?! Озбиљно ћемо размотрити дубоке реформе у Сједињеним Државама – управо по узору на Србију“, замишљено је закључио амерички председник.

На питање шта је било у фасцикли коју му је Дачић предао, Трамп је рекао да нису тачна писања неких медија да су унутра биле фотографије Зоране Михајловић и њен број телефона. „Реч је о фотографијама њиховог председника. У Белој кући имамо и слике страних државника, али качење тих фотографија ипак није у мојој надлежности“.

Специјално за С*ање ствари из Њујорка: Маја Булић

(С*ање ствари)

Advertisements