Образ: Вучић + Брнабић = Харадинај

Србија се данас налази под колонијалном управом, која настоји да угуши сваку могућност слободарског мишљења и деловања. Управо зато, наша дужност је да не ћутимо, него да смело и одлучно кажемо истину. А истина је да од Вука Бранковића Србија није имала таквог издајника и штеточину као што је Александар Вучић

Поводом најаве одржавања поворке срама и содомског греха на улицама Београда, као и поводом све погубнијих потеза Александра Вучића везаних за Косово и Метохију, Отаџбински покрет Образ је за данас пријавио протестни скуп испред Председништва Србије, под називом „Вучић + Брнабић = Харадинај“.

Међутим, овај протест је забрањен одлуком марионетског режима, под изговором да на скупу може доћи до угрожавања безбедности и здравља грађана, јавног морала и ометања саобраћаја.

Такво „образложење“ је крајње лицемерно, будући да се овог истог дана у Београду одржава скуп којим се отворено шири и намеће јавни неморал. Да је Србија збиља правно уређена држава, скуп којим се промовише содомски грех би морао да подлеже Уставом прописаним условима за забрану. Али, у земљи која се своди на феудални посед браће AV, онемогућава се окупљање родољубивих грађана чија је једина „мана“ то што се залажу за очување јавног морала, одбрану духовног и породичног здравља нације и поштовање Устава и закона.

Србија се данас налази под колонијалном управом, која настоји да угуши сваку могућност слободарског мишљења и деловања. Управо зато, наша дужност је да не ћутимо, него да смело и одлучно кажемо истину. А истина је да од Вука Бранковића Србија није имала таквог издајника и штеточину као што је Александар Вучић.

Ниједно безакоње не траје вечно, па неће ни његово. Наше је да не клонемо духом, него да се истином, вером и истрајношћу боримо и изборимо за слободну Србију.

НЕЋУ ДА ИЗДАМ!

Отаџбински покрет ОБРАЗCategories: Преносимо

Tags: , , , , ,

1 reply

 1. Образ је, у овом чланку, направио две велике грешке!
  Прва се односи на лажни мит из српске историје а која се односи на „издају“ Вука Бранковића. За бој на Косову везан је лажни мит о издаји овог великаша који је пуних седам година, после боја, војевао с Турцима да би на крају био заробљен и умро у турском ропству, 1397. године. Бајазит Први је дозволио, почетком 1398.године, да се посмртни остаци Вука Бранковића пренесу на Свету гору и сахране у манастиру св. Павла, где му је рођени брат био монах под именом Герасим.
  Коме је и зашто било потребно да једног часног човека, последњег изданка светих Немањића, претвори у издајника – проклетника и да српску историју отрује и „оптерети“ лажним митом?!
  Друга грешка произилази из непостојања прве (ако се Срби слажу!??)! Према томе не може се један бриселски послушник и велеиздајник поредити са часним јунаком, већ се поређење о издаји мора пренети „на даље“ – од првих писаних трагова о постојању Срба до дана данашњег.

  Хајде да људски Ratio и разуме да се лажни мит о издаји великаша Вука Бранковића и разуме, јер је познато да су Срби слаби познаваоци своје историје, али велеиздаја се догађа пред нашим очима, уживо и – ништа!? Вучић је успео и понаша се изнад Устава и свих могућих закона Србије. Прави спектакл од инаугурације као да је султан од Брунеја, сам одлучује и потписује међудржавне споразуме и, да би апсурд био већи, све то ради пред нашим очима иако се заклео на највишем правном акту земље – на Уставу!

  Српска историја, историја света и васколиких дуњалука не познаје случај да једна држава – као што је то урадила Србија, присиљава сопствени народ да гласа и учествује у успостављању туђе државе на споственој територији!

  Цењеним посетиоцима сајта на знање и читање препоручујем чланак (на интернету) – „Да ли се управо остварује оно на шта нас је италијанска обавештајна служба упозоравала у новембру 2005?“ – од Бранислава Матића, као аутора.

Оставите коментар