ЗАСЛУЖЕНО: Вучић на насловној страни новог издања Библије!

Београд, 23. 8. 2017. (С*ање ствари) – Редакција угледног недељника Време, познатог по пропагирању протестантске етике рада оличене у Максу Веберу, одлучила је да у свом наредном специјалном издању објави комплетан превод Светог Писма са ликом Александра Вучића на насловној страни!

Ново издање ће се популарно звати “Вучићево јеванђеље”

„Познато је да председник Србије дели исту оријентацију са нама протестантима – Sole scripta (Само Писмо)“, објашњава овај мисионарски потез колумниста Времена Богољуб Панчић. Јесте да ми не признајемо Свете Оце као ортодоксни заостатак ауторитарног режима, објашњава он, али чињеница је да је ефикасном организацијом јавних набавки Александар Вучић омогућио да преживимо потоп, незапамћене суше, мраз и град, као и прелазак у Обећану земљу и да при томе бележимо стални раст буџетског суфицита.

Консултант овог издања, социолог религије професор Мили Вукомановић, рекао је да ће се оно разликовати од оригинала само по томе што ће се нагласити улога Александра Вучића у спасавању Содоме и Гоморе.

Очекује се да Свети Синод благослови ову промену чим добије службени захтев редакције Времена и Фејсбук стране Црквена истраживања.

За С*ање ствари из Прес центра Библијског друштва: Александар Живковић

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Косово није на продају, зато је гријех продати за мале паре и по коју задњицу!

    #царствозакоња
    #косовозазадњице

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading