У СТРАХУ ОД ДАЧИЋА: Македонија повлачи признање Косова!

Нови имиџ: Мачо изглед и старлета (Фото: Приватна архива/“Ало“)

Скопље/Београд, 22. 8. 2017 (С*ање ствари) – Иако до овог тренутка није до краја јасно зашто је Србија повукла своје особље из амбасаде у Скопљу, изгледа да се назире конкретна последица овог храброг чина српских званичника. Наиме, како јавља македонска ТВ „Телма и Луиз“, после отворене претње министра спољних послова Србије Ивице Дачића да ће „Србија променити став о имену Македоније“, званичници у Скопљу почели су да разматрају могућност да повуку признање независности Косова!

Подсетимо, један од најуспешнијих министара спољних послова у историји Србије, зналац многих језика и певач без премца – Ивица Дачић – запретио је да Србија неће Македонију чак звати ни „Бивша југословенска република Југославија (БЈРМ)“ него „Садашња и бивша грчка република Македонија (СБГРМ)“! Ова чињеница, потпомгнута херојским повлачењем службеника из амбасаде Србије у Скопљу, нагнала је страх у кости Македонцима – једино што им је преостало јесте да повуку признање Косова!

Извор С*ања ствари из врха македонске власти, одлично упућен у ову проблематику, каже да ће – уз повлачење признања – Македонија послати Србији и ноту извињења, с поруком да смо били и остали исти или макар братски народ, плус музичку поруку Дачићу: „Не дај да нас раставе / ови Грци зли!“

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар