ВУЧИЋ ПОНОСНО: Уводимо „геј додатак“ – сваком хомосексуалцу по 20 евра месечно!

Београд, 7. 8. 2017. (С*ање ствари) – Поводом учесталих критика из Европске уније да Србија не ради довољно на заштити угрожене ЛГБТ популације, председник Србије Александар Вучић најавио је револуционарну новину – уводи се тзв. геј додатак, сваки хомосексуалац примаће по 20 евра месечно!

Извор за илустрацију: Срби на окуп

„Ми се извињавамо што не можемо да одвојимо више за угрожене господу гејеве… Кад бисмо им повећали месечну апанажу, онда бисмо морали да смањимо плате и пензије за још 10 одсто, а мислим да запослени и пензионери тренутно нису спремни на то“, рекао је отворено председник Вучић.

Како званично сазнаје С*ање ствари, средства за ову намену ће се наћи из укидања дечјег додатка родитељима који имају новца, из прерасподеле социјалне помоћи и тако што ће се строжије издавати плаћено трудничко одсуство.

Премијерка Србије Ана Брнабић, иначе у слободно време геј, рекла је да „свим срцем“ поздравља најаву председника Вучића, као и да ће се она одрећи тог додатка у хуманитарне сврхе јер је „сувише богата да би јој тих 20 евра месечно ишта значило“.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

Оставите коментар