Ознаке

, , , , ,

Вашингтон/Београд, 18. 7. 2017. (С*ање ствари) – Како саопштавају незванични али поуздани извори из Беле куће, амерички потпредседник Мајк Пенс пренео је српском председнику Александру Вучићу молбе да никако не призна Косово, а да ни под разно не уводи санкције Русији!

Вучићу непријатно док га Пенс моли (Фото: Служба за сарадњу са медијима председника Републике Србије)

„У једном тренутку Пенс је клекао испред Вучића и склопио руке, показујући колико поштује председника Србије“, преноси наше поуздано „дубоко грло“. Према тим наводима, Трампов заменик је истакао да је стратешки интерес САД успостављање најбољих односа са Путином, а делови тог пакета јесу да не уведемо санкције Русији и враћање Косова и Метохије под фактички суверенитет Србије.

Посета Пенсу била је догађај на највишем нивоу, а спекулише се да је председник Србије у мимоходу видео и Доналда Трампа – кад се председник САД упутио ка тоалету.

Спомиње се и да је познати конзервативац Пенс, преко Вучића, посебне поздраве упутио Војиславу Шешељу. „Наставите борбу за Велику Србију“, пише у поруци Пенса великом конзервативцу и патриоти Шешељу.

Специјално из Вашинтгона за С*ање ствари: М. Б. и А. Л.

(С*ање ствари)

Advertisements