МЕЛАНИЈА ЗАВОДНИЧКИ: Путин ме шармирао, маштам о Вучићу!

Вашингтон, 12. 7. 2017. (С*ање ствари) – Супруга америчког председника Меланија Трамп изјавила је да је одушевљена руским председником Владимиром Путином! „Путин ме је шармирао, ти манири и тај челично плави поглед не могу се лако заборавити! Нисам имала дилему да ли ћу за вечером седети поред њега, мада је атмосферу мало убијала старија госпођа која је седела с моје леве стране“, рекла је госпођа Трамп у отвореној исповести.

Извор: Фејсбук

Дописници из Вашингтона су је упитали да ли постоји још неко од светских политичара ко „плени понашањем, стасом и елеганцијом“, на шта је прва дама Америке рекла да ће их њен одговор „можда зачудити“, али да мора да истакне једног политичара са југословенских простора – одакле уосталом и сама потиче.

„Агенција Анадолија је пренела вест да је један политичар толико скроман да на међународне сусрете носи хоклицу на расклапање. Тек тада сам сазнала да је тај скромни и вредни човек заправо Александар Вучић, председник Србије, земље која се налази близу Словеније“.

Извор: Фејсбук

Меланија Трамп је, осим скромности, поштења и радног елана, набројала и друге особине које красе Александра Вучића: „Елеганција, витак стас и магнетна привлачност који имају само прави мушкарци“, рекла је уз загонетан смешак.

За С*ање ствари специјално из Вашингтона: М. Б. и А. Л.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

Оставите коментар