Ознаке

, , , , , ,

Јагодина, 7. 7. 2017. (С*ање ствари) – Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма  пристао је да се у Јагодини одржи „парада поноса“, под условом да председник владе Ана Брнабић обезбеди средства из републичког буџета за куповину још две жирафе за зоолошки врт у Јагодини!

Фото: Танјуг/Ненад Милошевић, АП/Танјуг. Монтажа: Телеграф.рс

Принципијелни Драган Марковић рекао је да неће присуствовати јагодинској „паради поноса“, али хоће одборници Јединствене Србије у Скупштини града и посланици те странке у Скупштини Србије:

„Сви ви знате да сам био против избора пропагатора хомосексуализма за председника Владе, али ово је нешто сасвим друго. Хомосексуалци се не сипају у трактор, али могу да попуне наш буџет – да са још две жирафе значајно подигнемо туристичку понуду града Јагодине.“

Палма је за ТВ Палму изјавио да је сигуран да у Јагодини нема педера и да на „паради поноса“ у Јагодини очекује само лезбејке – и то углавном из других места и иностранства. Незванично сазнајемо да ће сав приход од геј параде (осим жирафа) ићи на подизање свести о значају свете тајне брака.

За С*ање ствари извештава из Поморавља: Никола Варагић

(С*ање ствари)

Advertisements