ВУЛИН ПРАВЕДНО: Ратни ветерани имаће предност за место чувара контејнера!

Београд/Нови Сад, 22. 6. 2017. (С*ање ствари) – Министар за рад и социјалну политику Александар Вулин изјавио је да је праведно и социјално одговорно да предност у запошљавању за место чувара контејнера у Новом Саду имају ратни ветерани из ратова 90-их година! Подсетимо, због неовлашћеног узимања садржаја који припада једино Градској чистоћи, Нови Сад покреће пилот пројекат наоружаних чувара контејнера.

Извор: Н1

Министар Вулин је подсетио да међу ветеранском популацијом има велики број незапослених људи. „Они који су знали да одбране отаџбину од НАТО агресије сигурно ће бити способни да чувају и сачувају контејнере. Контејнери су до сада били на мети увек гладних и незаситих претурача, а неретко су скупљачи секундарних сировина тако долазили до неслућених богатстава“, подвукао је Вулин.

Аналитичари Драгомир Дража и Радун Радун указали су да и овај генијални потез несумњиво стиже од Александра Вучића, који и на овај начин жели да се одужи људима који га подржавају последњих двадесетак година. „Овај одличан потез искорениће незапосленост и допринети да руски МИГ-ови што пре стигну у Србију“, проценио је на ТВ Пинк геополитичар који је желео да остане анониман, откривши само иницијале Ж. Ц.

Незванично сазнајемо да је првобитна идеја била да се место контејнерских чувара понуди посебно угроженој групацији ЛГБТ пензионера, али је процењено да по својој суштини не би могли да испуне улогу ових својеврсних „заштитних одреда“.

За С*ање ствари: Маја Булић

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

1 reply

  1. Tako isti socijalno odgovoran Sodom se jednom u istoriji zvao Gomor.

Оставите коментар