Ознаке

, , ,

Београд, 30. 3. 2017. (С*ање ствари) – Сиријац Мула Јусуф, представник свих Удружења миграната који тренутно бораве у Србији, пренео је данас новинарима неподељену подршку избеглица председничком кандидату СНС-а Александру Вучићу!

Александар Вучић са мигрантима (Архивска фотографија)

„Немамо много, али све што имамо дао нам је г. Вучић. Сплетом трагичним околности ми не можемо сви да гласамо на председничким изборима у Србији, али можемо и морамо да дамо своју подршку Александру Вучићу“, рекао је Мула Јусуф.

Професор православне веронауке из Јемена, који је инсистирао да остане анониман, изјавио је да „једино Вучић враћа веру да ће Блиски исток и даље имати православни катихизис“.

Малолетни Ирачанин М. П. (14), који је недавно почео да похађа једну београдску школу, присетио се почетка свог школовања у домовини и рекао да су га тамо учили да је „друг Тито добијао штафету младости“, додавши да „ако Србија врати тај леп обичај, он би лично волео да другу Вучићу преда штафету“.

На конференцији за новинаре виђени су специјално дизајнирани слогани и плакати подршке миграната председничком кандидату СНС-а: „Ацо, Садаме“, „Вучић је велики“, „Александра Вучића за почасног грађанина Блиског, Средњег и Далеког истока“, „Хвала за Косово“ и многи други.

(С*ање ствари)

Advertisements