Ознаке

, , , ,

Београд, 4. 3. 2017. (С*ање ствари) – Удружење комерцијалних телевизија и емитера ријалити програма одлучило је да, због заштите морала и постављених високих етичких норми, не прихвати емитовање најновијег спота премијера и председничког кандидата СНС-а Александра Вучића „због експлицитног и вулгарног садржаја“.

Марић и Вучић у време док су били у добрим односима

Марић и Вучић у време док су били у добрим односима

На посећеној конференцији за новинаре тај став образложио је председник Етичког комитета комерцијалних телевизија, познати новинар Миломир Марић: „Ви знате да смо ми били уз премијера Вучића кад је било најтеже, али овим спотом где се чује  Вучићу, пе*еру он ипак помера границе и иде у неукус. Жао нам је, свесни смо да губимо и новац јер нећемо вртети тај спот, али нама је морал на првом месту.“ Марић, који је и председник Суда части комерцијалних телевизија, додао је да „на ТВ Хепи тај спот може да иде само преко њега мртвог“!

Спорни детаљ

Спорни детаљ

У кулоарима се пронела вест да ће одмазда премијера Вучића бити страшна – позваће се на Устав и због бриге за стабилност земље до избора укинути све ријалити програме, укључујући и „Парове“!

Вероватно због тога на конференцији је била присутна и звезда „Парова“ Сандра Медуза. Госпођица Медуза је рекла да подржава став комерцијалних телевизија и, кад већ неће премијер, онда неко у овој земљи мора да брине о „експлицитном језику“ у медијима.

Скоро најлепша: Сандра Медуза

Скоро најлепша: Сандра Медуза

О најави „одмазде“ у виду укидања „Парова“ док траје изборна кампања, једна од најлепших старлета је рекла да су је се због ТВ наступа одрекли најрођенија баба и рођени отац и додала да се „нада да је се неће одрећи и премијер, кога сада сматра за оца“!

(С*ање ствари)

Advertisements