Александар Дугин: Једини адекватан одговор Ердогана – излазак из НАТО и удаљавање од Запада

Александар Дугин

Александар Дугин

Убијен је руски амбасадор у Турској. Са таквим провокацијама почињу светски ратови. И јасно је зашто је руски амбасадор убијен баш сада. Русија и Турска су се зближавале веома брзим кораком. А глобалистичка администрација је на издисају у Сједињеним Државама. Због тога – сада или никада: другог тренутка за почетак Трећег светског, или барем новог руско-турског рата неће бити.

Ово је агонија глобалистичке елите Вашингтона која умире. Управо оне по чијим је инструкцијама оборен руски авион. Управо те, која је организовао пуч у Турској 16. јула.

Ако сада започнемо рат, налогодавци ће се радовати. Јасно је да ће се Турска извинити – то је логично. Политички, од свега овога ће првенствено страдати сам Ердоган. Али постоји само један начин да се спаси ситуација у Турској – објавити одмах излазак земље из НАТО-а.

Броје се сати, па чак и минути. Жалимо због смрти нашег херојског дипломате Андреја Карлова. Он је херојски погинуо на првим линијама фронта. Надам се да је ово последњи злочин крваве Хилари и они који стоје иза ње.

(Њуз фронт, 19. 12. 2016)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ



Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Само Амин за ове речи. Кратко, јасно. А чини ми се једино решење на које Турска треба да се одлучи.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading