Удружење „Србских ветерана и добровољаца“: Осуда споразума са НАТО

Отворено писмо Председнику Републике Србије Томиславу Николићу

Удружење „Србских ветерана и добровољаца“ најоштрије осуђује ратификовање споразума са НАТО-алијансом коју је 12 фебруара усвојила Скупштина Републике Србије (са само једним гласом против) и сматра га велеиздајничким чином којим се најбруталније крши Устав и непосредно подрива укупна безбедност земље.

veterani-nato

После преговора у Рамбујеу када сличан концепт споразума није био прихваћен, противно свим важећим нормама међународног права уследило је бесомучно бомбардовање наше земље са огромним људским и материјалним губицима од којих се до данас нисмо опоравили.

Овим срамним чином Скупштине Србије који је наставак и израз погубног партиократског удворничког система власти који данас влада Србијом као колонијом, наноси се немерљива штета суверености, безбедности и достојанству наше отаџбине.

Обезвређене су све жртве а њихови џелати произведени у савезнике, заштитнике и пријатеље. Они који су обманули народ да ће кад дођу на власт прекинути континуитет сервилности према евро-атлантским и НАТО структурама и учврстити прокламовану војну неутралност Србије, још одлучније и перфидније су наставили политику својих претходника и на преваран начин мимо воље огромног броја народа учинили овај срамни акт велеиздаје.

Од Вас као председника Републике Србије, захтевамо да одбијете потписивање указа којим се проглашава Закон о потписивању споразума са НАТО пактом и покренете процедуру поништавања свих сличних недостојних и понижавајућих споразума са истим непријатељима србског народа. На тај начин учинићете не само државничку ствар него ћете почети да спашавате и своју душу.

У Београду, 17. фебруара 2016. год

Управни Одбор Удружења Србских ветерана и добровољаца


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-76UCategories: Моба

Tags: , , ,

Оставите коментар