Двери: Упад у стан Андреја Фајгеља – знак панике режима

Постављамо питање: ко је прави налогодавац хапшења Андреја Фајгеља? Да ли је то државни службеник тужилаштва, или је налог стигао од челника ЕУ и НАТО алијансе, који су нас бомбардовали 1999. године и који не дозвољавају да се у окупираној Србији износе критике на њихов рачун?

dveri-fajgelj

Изгледа да је паника у редовима владајућег режима све већа с обзиром на јучерашње привођење Андреја Фајгеља.

Ухапсити интелектуалца који износи своје мишљење под сумњом да руши уставни поредак указује на скори крај режима Александра Вучића, који је, да подсетимо, противуставно предао Косово и Метохију у руке шиптарских сепаратиста потписивањем Бриселског споразума. То је исти онај режим који није снагом аргумената на одслужење затворске казне послао нити једног тајкуна у њиховој ”борби против корупције”, који је спреман да распрода све преостале привредне и природне ресурсе страним газдама од Телекома до плодних ораница, који смањује плате и пензије, који нас трује ријалити програмима и не хапси криминалца који врши кривично дело пред очима јавности и врши репресалије над тужиоцем Јовановићем због тога…

Као врхунац понижења, исти тај режим који предводе СНС и СПС, дочекује представника злотворске НАТО алијансе хлебом и сољу, а хапси човека који је исказао свој протест због тога, као и због нарастајуће моралне деградације у друштву!

Када председник САНУ Владимир Костић, или Сулејман Угљанин, или Чедомир Јовановић, или многи други миљеници ЕУ и НАТО-а јавно руше уставни поредак Србије, онда против њих не сме нико да подигне глас а камоли да буду процесирани од стране тужилаштва и полиције, али када критику државне политике јавно изнесе човек патриота и професор универзитета, онда он бива ухапшен на очиглед своје породице.

Српски покрет Двери поставља питање: ко је прави налогодавац хапшења Андреја Фајгеља? Да ли је то неки службеник тужилаштва, или је налог стигао од челника ЕУ и НАТО алијансе, који су нас бомбардовали 1999. године и који не дозвољавају да се у окупираној Србији износе критике на њихов рачун.

Такође, Двери постављају питање да ли се неко поиграва са припадницима СБПОК-а па их шаље да се баве безазленим случајевима, попут видео изјаве Андреја Фајгеља, а не баве се процесирањем и раскринкавањем озбиљних криминалаца у земљи?

Двери позивају грађане Србије да подигну свој глас и не дозволе да се вербални деликт врати у Србију као у време комунистичког режима.

Свако има право на своје мишљење и може јавно да га искаже. Уколико не реагујемо на овакве репресалије, сваки  грађанин и члан његове породице може бити следећи.

Одупримо се лудилу!

Информативна служба Српског покрета Двери

(Сајт Двери, 23. 11. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-6uiCategories: Преносимо

Tags: ,

1 reply

Оставите коментар