Шеф ФСБ: Бомба узрок пада руског авиона „А321“

Овај злочин не може имати рок застарелости, изјавио је председник Русије и нагласио да ће одговорне за трагедију руског путничког авиона наћи где год били на планети.

Шеф Федералне службе безбедности Русије Александар Бортњиков је изјавио да је узрок пада авиона активирање експлозивне направе јачине око један и по килограм тротила.

rusija-avion-620x350

Терористе одговорне за обарање руског путничког авиона А321 ћемо наћи где год били на планети, изјавио је председник Русије Владимир Путинпреносе РИА Новости.

„Убиство наших људи на Синају спада међу најкрвавије по броју жртава злочине. И ми нећемо брисати сузе са наших душа и срца. То ће остати са нама заувек. Али то нас неће спречити да пронађемо и казнимо злочинце“, рекао је Путин на седници савета о резултатима истраге трагедије на Синају.

„Морамо то учинити без рока застарелости, морамо знати сваког по имену. Тражићемо их где год се скривали. Наћи ћемо их било где на планети и казнити“, изјавио је председник Руске Федерације.

Текст је објављен уз званичну дозволу портала Руска реч. Било које друго коришћење текста без специјалне дозволе Руске речи није дозвољено.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Руска реч, 17. 11. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-6qfCategories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

Оставите коментар