Скупштина АП КиМ: Срби се сада прогоне и уз благослов Владе Србије

Скупштина АП Косова и Метохије, настала после незаконитог и неуставног распуштања општинских структура као предуслов за расписивање шиптарских избора, издала је саопштење у коме износи податке о укидању државности Србије на територији КиМ и прогону српског становништва од стране владе – у Београду

Колона Срба у Грачаници (Фото: КМ Новине) 

Колона Срба у Грачаници (Фото: КМ Новине)

Данашње саопштење за јавност преносимо у целости.

Годинама и вековима сан свих арнаутских, албанских, шиптарских фундаменталиста је био етнички чисто Косово односно Косово без Срба. Сама идеја се заснива на темељу што мање Срба лакше се прави шиптарска држава и зато су чак и убијани Срби у позним годинама који никоме не сметају изузев бројчано.

Нажалост данас својим поступцима садашња власту у Србији једним другим методама систематски али перманентно празни Косово од Срба. Пре неки дан је Сорошево министарство финансија поделило 79 решења за одлазак на рад у остатку Србије инспекторима управе прихода са Косова и Метохије. Слична судбина очекује још укупно више од 600 радника из овог министарства на чијем челу је Душан Вујовић који сигурно пресељавање Срба са Косова и Метохије и њихових породица обавља уз благослов председника Владе Србије Александра Вучића. Практично држава Србија учествује у егзодусу и етничком чишћењу Срба заједно са албанским сепаратистима само много суптилнијим и на око финијим методама. Само задњих пар година више од 2000 Срба са Косова и Метохије више није на својим радним местима јер српска држава укида своје институције на Косову и Метохији и тиме фактички укида саму себе у јужној српској покрајини. Зато је ове године десет посто мање ђака уписало школску годину у односу на прошлу.

Срби са Косова и Метохије траже јасан одговор од Владе Србије да им јасно и гласно каже да ли је Косово и Метохија и даље део државе Србије или није, а ако Београд жели да их исели са Косова и Метохије нека то одради групно за све а не овако капиларно али дифузно у тишини и мраку да се «Власи не би сетили» тј. да јавност у Србији не би приметила да се актуелна власт одрекла Косова и Метохије.

Влада Александра Вучића глуми русофилско понашање пред грађанима Србије тиме што не уводи санкције Русији али са друге стране да би одобровољила своје газде на Западу изузетно је кооперативна по питању Косова и Метохије и у потпуности испуњава све оно што Брисел и Вашингтон од ње захтевају, а то је максимално учешће у стварању независног Косова. Зато и не чуди пријем Косова у Међунардони олимпијски комитет, добијање посебног телефонског броја јер је све то што се дешава уз пристанак званичног Београда.

Нажалост бојимо се да су они већ признали незавнисно Косово само се боје да то народу кажу.

Редакција КМ Новина сматра да оваква саопштења представљају круцијални доказ, сведочење и насушни материјалну тврдњу за одређивање карактера тренутног стања и криваца који су до тога довели. Ипак, делотворно је и исто тако неопходно предузимати акције, дела, представљање проблема и жива комуникација са народом који услед медијске блокаде није свестан и не може јасно да види све оно што му се догађа. Окупљања и интерес за очување живота, имовине и какве такве будућности, као да више и не постоји…

Због тога је потребно, а у складу са законом о узбуњивачима, што снажније упозоравати на ток догађаја који се наизглед готово отргао свакој контроли али ипак има и више него довољно и времена и простора за поновно враћање ситуације под контролу и заустављање издаје коју спроводе људи са врха српске власти.

Предлози, живе акције и конкретна борба су оно што народ може „скинути са омче“. Нема се ни времена ни простора да све остане на саопштењима „па ко чује – чуо је“.

(КМ Новине, 28. 11. 2014)Categories: Преносимо

1 reply

 1. Скупштина АП Косова и Метохије, настала после незаконитог и неуставног распуштања општинских структура као предуслов за расписивање шиптарских избора, издала је саопштење у коме износи податке о укидању државности Србије на територији КиМ и прогону српског становништва од стране владе – у Београду
  Редакција КМ Новина сматра да оваква саопштења представљају круцијални доказ, сведочење и насушни материјалну тврдњу за одређивање карактера тренутног стања и криваца који су до тога довели.
  ================================================

  Драга моја браћо и сестре, помаже Бог.

  Да ли је ово Ваше саопштење “ круцијални доказ-сведочење “ не бих у то сада улазио.
  Али, ако да сада нико од свих Вас преосталих на Косову и Метохији, који прати електронске медије није сазнао ко су кривци који су до тога довели, имате информацију у прилогу, никада демантованом, за који би сваки частан човек одавно тужио новинара за клевету и добио га и у нашег криминалном судству …………………..

  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06..

  На њему ћете сазнати ко и колико је новца од убица нашег благочестивог народа ( само на Гочу 2008 године ) примио, да све нас, нашу јадну дечицу и унуке живе сахране, и потпуно униште нашу лепу домовину. А ако имате макар само једног посланика у републичком прламенту, ето начина да то сазна цела Србија.
  И да сав тај антрополошки отпад коначно добије дугогодишњи смештај у Забели.

  А начин, на који можемо опет да живимо као људи у нашој напаћеној земљи, написао сам док је на власти било злочиначко удружење “ Европа нема алтернативу „. И сада је актуелан док је на власти антрополошки отпад који се грли са убицама нашег народа. Док не схватимо да за нас, нашу децу и унуке нема живота док су они на власти, умираћемо и нестати као народ што и јесте њихов циљ.

  Цео концепт ослобођења у прилогу ……………………………………

  http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=8&t=13769

  Нека се наша Света и мученичка Црква и даље моли за оне који су на власти.

  А ја убоги, бедни и много грешни, ћу се молити за све њихове жртве, убијене, прогоњене, болесне, гладне, голе и босе, оне који су у тренутку безверја дигли руку на себе, јер истерани с посла из уништених фабрика нису могли својој јадној деци да обезбеде ни парче хлеба, и да их пошаљу у школу у поцепаној одећи и обући.

  Које је наша Света и мученичка Црква сво време подржавала.

  Са вером и надом, да ћемо дочекати дан да им народ пресуди за све злочине, и да их једном великом метлом почисти на ђубриште историје.
  И да пусти воду.

  Даће љубљени Господ да ће сви они са својим газдама да приме своју плату.
  С вером у васкрслог Господа, до ослобођења.

Оставите коментар