Предлог за акцију: Подржимо „Србе за Србе“

Будимо солидарни! Подржимо акцију хуманитарне организације „Срби за Србе“, помозимо угроженим породицама, и обновимо, на тај начин,  урушено поверење српског народа у заједништво и братољубље.

szs-donacija

Свако од нас може да узме учешће у овој акцији на различите начине:

 1. Преношењем вести о раду и акцијама организације путем живе речи и електронских система попут имејлова, друштвених мрежа (Фејсбук, Твитер) као и преношењем информација путем различитих форума које посећујете.
 2. Прикупљањем имејл адреса ваших пријатеља, познаника, културних, црквених и друштвених група за које мислите да би требало да добијају месечни извештај наше организације – списак тих имејлова нам можете проследити на: c3c.org@gmail.com.
 3. Благовременим обавештавањем о семинарима, трибинама и скуповима који се одржавају у вашем окружењу, а за које сматрате да би учешће ове организације било делотворно.
 4. Прикупљањем нових и добро очуваних играчака за децу и друштвене игре за децу (игре за подизање нивоа опште културе, образованости, игре за разоноду итд).
 5. Прикупљањем спортске опреме: лопте, реквизити (рекети, мреже, обручи…)
 6. Прикупљањем нових и добро очуваних књига православне, историјске и дечије тематике (искључиво штампане ћирилицом).
 7. Прикупљањем новог или добро очуваног покућства у који претежно спадају столице, есцајг (чаше, виљушке, кашике, тањири, џезве, шерпе…), постељина, машиница за шишање, маказе, производи личне и кућне хигијене.
 8. Прикупљањем нових или коришћених компјутера (у радном стању) уз додатну пратећу опрему.
 9. Организовањем и окупљањем родбине и пријатеља на малим добротворним вечерама.
 10. Укључивањем институција у којима радите или похађате попут државних и приватних фирми, основних и средњих школа, факултета итд. у конкретне пројекте организације који су планирани.
 11. Прикупљањем информација о угроженим породицама са петоро и више деце којима би помоћ ове организације била неопходна.
 12. Повезивањем организације са представницима локаних штампаних, телевизијских, радио и интернет медија.

Више информација о хуманитарној организацији „Срби за Србе“ прочитајте на интернет страници  а акције ове организације  можете пратити на Фејсбуку  и на Твитеру. 

Марија ТодоровићCategories: Моба

Оставите коментар