Владимир Димитријевић: Бог неће дати Косово и Метохију!

Као што ће Руси бити побеђени само ако је ово крај света, тако ће и Косово и Метохија припасти НАТО ништацима, поручио др Димитријевић

Владимир Димитријевић (Фото: Снимак екрана/Јутјуб)

Косово са 1500 цркава и црквишта и манастира није ништа мања светиња од Јерусалима, није ништа мања светиња од Свете Горе, није ништа мања светиња од Кијево-печерске лавре.

Бог неће дати Косово и Метохију!

Као што ће Руси бити побеђени само ако је ово крај света, и ако нас чека три и по године власти антихриста, тако ће и Косово и Метохија припасти НАТО ништацима, издајницима српске земље, који владају овом земљом по њиховом налогу. То неће бити никада!

Зато, крст у руке, молитву на ум, и држимо се – шта год ко прича. Ми сада имамо кукавице и са мантијама и без мантија, и у грађанским оделима и у униформама. Нема везе, нека кукавице кукају, а ми ћемо се држати онога што је патријарх српски Гаврило рекао 27. марта 1941. године: „Понизимо се пред Богом и усправимо се пред људима!“

Погледајте цело излагање

Наслов, транскрипт и опрема: Стање ствари

(Српски покрет Двери@youtube)

Прочитајте јошCategories: Преносимо

Tags: , ,

2 replies

 1. Владимир Димитријевић завршава овај чланак речима :

  “. . . Ми ћемо се држати онога што је патријарх српски Гаврило рекао 27. марта 1941. године: „Понизимо се пред Богом и усправимо се пред људима!“

  Хвала г Димитријевићу што нас је подсетио на дан кад се СРПСКИ ПАТРИЈАРХ ЈАВНО УСПРОТИВИО ВЛАДАРУ СРБИЈЕ, који је потписао мир са Немачком и Италијом.
  27 марта 1941 српски патријарх је благословио пуч : “Ноћашњи акт спасао је част нашег народа и државе, па због тога и ми можемо само благословити ово дело”.

  Сазнавши за пуч, Хитлер је одложио напад на СССР и наредио напад на Југославију. 6 априла ујутро, Југославија је нападнута из Италије, Аустрије, Мађарске и Бугарске. Безусловна капитулација потписана је 11 дана касније. Влада, краљ и официри пучисти побегли су у иностранство. Хитлер је формирао малу окупирану Србију и велику независну Хрватску.

  Око 200 000 српских војника и официра послато је у немачке логоре. Земља је остала без мушке руке и мишице, отворена усташама и њиховом бесу и дивљању.

  Србија је 27 марта 1941 год изабрала пут смрти (боље гроб него роб). Тај пут је српски патријарх Гаврило Дожић благословио.

  4
  16
 2. @Деда Ђоле: “Србија је 27 марта 1941 год изабрала пут смрти (боље гроб него роб). Тај пут је српски патријарх Гаврило Дожић благословио.”

  Дакле, успротививши се Хитлеру, Србије је изабрала пут смрти.

  То онда значи да су, придруживши се Хитлеру, Хрвати и NDH изабрали пут живота!

  Не ваља ти логика @Деда, као што ти не ваља ни морал који брани пузање пред силом и љубљење хитлеровских/натовских чизама. А све због пуног фрижидера.

  Само да се не превариш — да не добијеш пун фрижидер у замену за оледењено срце и празну душу. Па тако мислећи да си још жив будеш мртвији од давно сахрањених….

  15

Оставите коментар