Бранимир Нешић: Тражимо јасан став СПЦ и САНУ у вези са Бриселским ултиматумом

Тражимо јасан став СПЦ и САНУ у вези са Бриселским ултиматумом, да ли га треба прихватити (усмено или писмено), или га треба одбацити

Бранимир Нешић (Извор: Catena Mundi)

„Ко на брдо ак’ и мало стоји,
више види но онај под брдом.
Ја повише нешто од вас видим,
то је срећа дала ал несрећа!”

Онај ко је на висини више види од оних испод себе, што је истовремено и срећа и несрећа његове “привилегије”.

Тражимо јасан став СПЦ и САНУ у вези са Бриселским ултиматумом, да ли га треба прихватити (усмено или писмено), или га треба одбацити.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Бранимира Нешића)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

4 replies

 1. „Само не потписујте ништа и после свих збивања Америка ће пући као балон
  и за једну ноћ ћемо повратити Косово.“ Отац Тадеј

  34
  2
 2. За почетак, било би добро да академици који су за борбу за Косово и Метохију у саставу Србије предвођени Матијом Бећковићем иступе из САНУ, а не да имају заједницу са издајницима Косова и Метохије попут Владимира Костића и осталим безличним академицима и да уживају баснословно велике бенефиције академика. Тиме би њихова реч имала још већу снагу и значај.

  16
  3
 3. @Евпатий Коловрат

  Бојим се да је то секташки приступ проблему. САНУ није (бар не још увијек) антисрпска институција. Ако би академици попут Бећковића напустили САНУ, она би то дефинитивно постала. Није добро једноставно предавати институције. Треба наставити са борбом унутар тих институција, али не само ту.

  Брана је поставио јасно питање око којег би требало да се одреде и САНУ и Свети Архијерејски Сабор наше цркве и то је то. Надајмо се да ће то ускоро да се и деси.

  3
  3

Оставите коментар