У Канцеларији за везу тзв. Косова у Београду обележен „Дан независности Косова”

Рагми Мустафи, који ради у Општини Бујановац, досадашњи председник Националног савета Албанаца у Србији, шефа Канцеларије Јашарија Јетиша прекрстио је у амбасадора

Извор: Снимак екрана/Политика

У просторијама Канцеларије за везу тзв. Косова у Београду вечерас је први пут обележен „Дан независности Косова”, пренели су приштински медији. Канцеларију су прогласили резиденцијом а госте „пробраним”.

Рагми Мустафи, који ради у Општини Бујановац, досадашњи председник Националног савета Албанаца у Србији, објавио је на Фејсбуку уз фотографије да су у Канцеларији том приликом били „политички представници из Прешевске долине и дипломатских мисија” и Куртијева саветница Ардита Синани, иначе становница Прешева. Шефа Канцеларије Јашарија прекрстио је у амбасадора, без пардона:

„На позив амбасадора Јетиша Јашарија (шеф Канцеларије за везе тзв. Косова у Београду), први пут је обележена годишњица независности Републике Косово у Београду, на њену 15. годишњицу! Поред институционалних и политичких представника Прешевске долине, присутни су били и представници цивилног друштва у Београду и представници међународних дипломатских мисија”, написао је Мустафи на Фејсбуку.

Посланик Скупштине Србије Шаип Камбери казао је да је „све прошло у најбољем реду”. Зачудо, или су очекивања била другачија. Циљ се зна.

На основу споразума потписаног у Бриселу, Приштина и Београд су разменили прве официре за везу, јуна 2013. године.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 22. 9. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

3 replies

 1. U srcu Srpske Prestonice dva predstavnika
  GRAĐANA i GAĐANA koji su SLUČAJNO rođeni u Srbiji i koji SLUČAJNO žive u Srbiji a koji NAMERNO koriste SVAKU priliku da NAMERNO rade u INTERESU Srpskih proverenih NEPRIJATELJA zaslužuju da se
  NAVEDU u gore navedenom tekstu svojim punim imenima i prezimenima kako ni jedan jedini NEUTRON sumnje ne bih ostao kolika je njihova ŽELJA i VOLJA da u kontinuitetu NAPAKOSTE što je moguće više ZEMLJI u kojoj su SLUČAJNO rođeni a sve zbog te SLUČAJNE SLUČAJNOSTI koju nose u SEBI NAMERNO GADLJIVO i UPORNO to ističu kod Srpskih proverenih NEPRIJATELJA pogotovo kada ih ONI pozovu na NJIHOVE “godišnjice” i
  “obljetnice”.

  Njihova imena i prezimena su:

  GAĐANIN
  Dušan Janjić

  GAĐANKA
  Sonja Biserko.

  12
  2
 2. Ово је само један пример како се народ полако припрема за предају Космета . АВ по ко зна који пут иде туристички у Брисел на такозване преговоре . Међутим то је највећа лаж јер он годинама иде на договоре и по задатке који се сви своде само на то како припремити народ за пораз и како му продати маглу .То више не види само онај ко неће . Што се тиче санкција Русији , само једна информација . Огроман знак Гаспрома са зграде НИСа у великој тишини недавно је скинут . Овај ( човек ) ће нас уништити као нико до сада . Већ је при крају посла . Није џабе рекао после избора да ова влада има ограничен мандат . Ко разуме схватиће .

  15
  3
 3. SRPSKI ANALITIČAR DRUGUJE S KOLJAČEM

  “Direktor Foruma za etničke odnose i politički analitičar Dušan Janjić se na Kosovu sreo i prisno rukovao sa ozloglašenim ratnim zločincem i bivšim vođom OVK Ramušom Haradinajem koji je lično klao Srbe!

  Fotografiju srdačnog susreta, na kojoj se Janjić i Haradinaj drže za ruke, objavio je na Tviteru crnogorski političar Nebojša Medojević. On je iznad slike dodao komentar: Dušan Janjić, saradnik crnogorskog ANB, vrbovao ga Vukašin Maraš. Tu je zavoleo ubicu Haradinaja. Jer, ljubav je to…”

  Напомена: фотографија је из јануара 2017. године.

  file:///D:/_POLITI%C4%8CARI,%204,55%20gb/_politi%C4%8Dari,%20fotke/foto/janji%C4%87%20i%20haradinaj.jpg

  https://informer.rs/vesti/politika/310945/uzas-srpski-analiticar-druguje-koljacem-janjic-drzi-ruke-haradinajem

Оставите коментар