Петар Божовић: Време да се сви Срби окупе око очувања Косова

Ми смо као животиње које беже од шумског пожара. Сви сада морамо да закопамо ратне секире како бисмо сачували нашу Србију, каже Божовић

Петар Божовић (Фото: Раде Прелић)

Глумац Петар Божовић који је недавно на Кустендорфу добио признање Дрво живота за будуће филмове, каже да ће за Србију ово бити тешка година, додајући да је Косово опет питање свих питања, преноси Курир.

„Време је да се сви Срби окупе око очувања Косова и да покажемо тај део свог патриотизма. Не смемо да трошимо време за изградњу сопственог лика и дела у тренутку кад је општа опасност. Зубе и очњаке једни другима можемо показати у мирнодопским условима. Ми смо као животиње које беже од шумског пожара. Сви сада морамо да закопамо ратне секире како бисмо сачували нашу Србију”, каже Божовић у интервјуу за Курир.

Матија Бећковић и Петар Божовић: Ми смо с Косовом неко, а без Косова нико

На питање како то може успети, Божовић наводи пример литија које су се одржавале широм Црне Горе.

„Само заједно. Морамо увек да имамо као добар пример литија у Црној Гори”, рекао је он.

Божовић је свим Србима честитао Дан државности.

Опрема: Стање ствари

(Курир/Искра, 15. 2. 2023)Categories: Вести над вестима

Tags: ,

1 reply

  1. Свим угледним, уваженим, заслужним и омиљеним интелектуалцима који су јуче и данас апеловали да се ослободи новинар Златановић, а пропустили да помену саборца са исте побуњеничке бине Дамњана Кнежевића, предлажем да наставе да вежбају окупљање незадовољних противника отуђене и издајничке власти у лифтовима који их возе до кабинета, у које могу да стану са свим својим присталицама. И нека се запитају, када угасе светла па нико не може да види да се сами себе стиде, што се већ пет година једини човек кога следе хиљаде истомишљеника, себе убрајам, зове Дамњан Кнежевић, поред свих силних владика, академика, генерала, примаријуса, амбасадора, професора, доктора, магистара, уметника, научника и друге сујетне и јалове елите. Такозване.

    7
    1

Оставите коментар