Љекар америчке војске: Рекли су нам да не пријављујемо нежељене посљедице вакцине

У војним болницама само окрену главу или кажу „Не могу. То не постоји“, изјавио санитетски потпуковник америчке војске др Питер Чемберс

Др Питер Чемберс (Извор: Info Wars/Снимак екрана)

(Lifesite News, 13. 4. 2022)

Др Питер Чемберс, санитетски потпуковник америчке војске, изјавио је да је од њега и колега љекара тражено да нежељене посљедице ковид вакцине не пријављују у званичну базу података.

„У војним болницама само окрену главу или кажу ‚Не могу. То не постоји‘“, изјавио је Чемберс током девете конференције Задужбине Истином до здравља (Truth for Health Foundation), на којој је најављено покретање новог система за пријављивање нежељених посљедица ковид вакцина.

Говорећи о вакцинацији у војсци, Чемберс је описао своје искуство по примању двије Модернине вакцине јануара 2021, не знајући за могуће нежељене посљедице.

По примању вакцина осјетио је мождану „маглу“ какву није доживјео ни у шок ситуацијама током службе у војсци, као и губитак вида.

Послије вишеструких вртоглавица и мучнине, усљед којих је изазвао саобраћајну несрећу при повратку с ноћне патроле, подвргнут је скенирању, и дијагностификована му је демијелинација (губитак овојнице нервних влакана).

Чемберс је рекао да је видјео „више војника“ са сличним нежељеним посљедицама, укључујући „шесторицу која су упућена на интензивну његу“, и једног војника присиљеног да прими и другу вакцину иако су му се јавили мањи крвни угрушци по примању прве.

Чемберс је забиљежио појединости наведених случајева и унијео их у званичну базу америчког ЦДЦ-а за пријављивање нежељених посљедица (VAERS), додавши да „љекари у војним болницама нису уносили податке у базу. Речено им је да не уносе имена људи у VAERS.“

Др Питер МекКала: Могући број жртава ковид вакцина „већи него у рату“

Као надлежни војни љекар у мисији обезбјеђивања америчко-мексичке границе, Чемберс је, у складу с војним прописима, морао попуњавати обрасце о добровољном пристанку војника на вакцинацију, напомињући да је морао „потврдити“ да ли је војнику потребна вакцина или не, упоредо прикупљајући све више података о нежељеним посљедицама вакцина.

Од три хиљаде војника којима је говорио о вакцини, само шесторо се одлучило да је прими.

Због тога му је претпостављени официр рекао да „се пакује и иде с границе“.

Чемберс је 10. марта свједочио на саслушању у савезном суду у Тампи, гдје је изјавио да је на њега вршен притисак да присиљава војнике да се вакцинишу.

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Мислите да је код нас у Србији било друкчије?

Оставите коментар