Андреј Фурсов: Да је Закерберг на Фејсбуку дозволио позиве на убијање Израелаца – ликвидирао би га Мосад!

Да је Марк Закерберг дозволио у односу на становнике Израела оно што је дозволио за Русе – не би био осуђен само од међународне заједнице. Вероватно би га елиминисала израелска обавештајна служба, рекао Фурсов

Извор: ФАН

Мета је дозволила корисницима Фејсбука и Инстаграма да позивају на насиље против руске војске. „Услед руске инвазије на Украјину привремено смо дозволили облике политичког изражавања попут ’смрт руским насртљивцимаʻ, који би иначе нарушавали наша правила, попут правила о позиву на насиље. И даље нећемо дозвољавати позиве на насиље против руских цивила”, изјавио је представник за штампу Мете (овде).

Руска Федерална новинска агенција (ФАН) преноси да је амбасада Русије у САД захтевала да се одговорни за позиве на насиље приведу правди. Истражни комитет Руске Федерације, у вези са радњама запослених на Фејсбуку и Инстаграму, отворио је кривични случај по два члана: јавни позиви на екстремистичке активности и промовисање терористичких активности.

Зеленски захвалио власнику Фејсбука на помоћи у добијању пропагандног рата

Директор Центра руских студија Московског државног хуманитарног универзитета, историчар Андреј Фурсов за ФАН каже да је „бесмислено објашњавати било шта онима који позивају на убиство Руса“. Он додаје да је акција Истражног комитета Русије исправна: „Русија ове људе треба званично да означи као терористе, а Мету као терористичку организацију“.

Фурсов додаје:

„Желео бих да напоменем да – ако би господин Марк Закерберг себи дозволио нешто слично у односу на становнике Израела – он не би био осуђен само од стране међународне заједнице. Вероватно би га елиминисала израелска обавештајна служба Мосад“, преноси ФАН.

Скратило, посрбило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , , , , ,

4 replies

 1. On je JEVREJIN.

  Vrana VRANI ne KOPA oči.

  17
  1
 2. Чињеница је да користимо јеврејског “бога”, ипак он је ЊИХОВ и нормално је да су му јеврјска племена ПРВА и НАЈВАЖНИЈА.
  Мени као Србоју је Руски Свет изнад свега, Васељени верујем Ја!

  9
  12
 3. Zakenberga može GRU veoma lako da likvidira-samo da se stvarno odluče!

  13
 4. Срећан сам што нисам корисник ни једне „друштвене мреже”!

Оставите коментар