ВУЧИЋ СУПЕРЕКСКЛУЗИВНО: Србија за 48 сати признаје Луганск и Доњецк!!!

Нисам имао куд, а и Путин ме је добрано притегао – рекао ми је да ћу одсад седети на једној столици, поверио се „С*ању ствари“ Председник 

Александар Вучић и Владимир Путин (Фото: АП/Спутњик/Кремљ/М.К.)

Мадрид/Београд, 23. 2. 2022. (С*ање ствари) – На питање шпанских новинара о ситуацији у Украјини, Председник Александар Вучић је рекао да ће Србија са одговором на кризу у вези са Украјином изаћи у наредних 48 сати и да ће став наше земље бити принципијелан као и до сада, заснован на поштовању међународног права. „Окрени-обрни, ми немамо другу опцију осим да признамо Луганску и Доњецку Народну Републику“, смирено је додао Председник Србије.

На путу за признавање Луганска

Вучић је истакао да је „преко сто одсто“ Срба увек за Русију, да Александар Вулин објављује књиге у Москви и да извесне знаке русофилије показује чак и ноторна Зорана Зока Михајловић.

„Нисам имао куд, а и Путин ме је добрано притегао – рекао ми је да ћу одсад седети на једној столици, а та столица неће бити она шамлица на којој сам се нашао испред Трампа“, поверио се С*ању ствари Председник Вучић: „Тек кад сам узвикнуо Косово је Србија, Крим је Русија, Путин изусти: Биће гаса!!!“

Косовска Митровица: Косово је Србија, Крим је Русија

До закључења овог броја нисмо успели да сазнамо да ли ће Србија, као и сама Русија, поред признавања Луганска и Доњецка, увести санкције Америци, Немачкој и васцелој Европској унији.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Елементарним фактчекићем који је било који академик (па чак и преседник) мог’о да спроведе, јасно и недвосмислено (де факто и де јуре) је утврђено да се није радило о шамлици него о хоклици.

    Овај сајт никс гут растерује нам (на)стране трансвеститоре!!! (https://i0.wp.com/stanjestvari.com/wp-content/uploads/2022/02/Adidas-reklama-1-750×536-1.jpg?w=750&ssl=1)

    Ова власт је лоша, наша ће да буде још боља!

    http://www.istinośer.rs

Оставите коментар