Неке руске трупе се враћају у гарнизоне после вежби

Како се мере борбене обуке ближе крају, трупе, као што је увек случај, спровешће комбиноване маршеве до њиховог трајног гарнизона, изјавио портпарол руског Министарства одбране 

Фото: Снимак екрана

МОСКВА – Руске трупе ће се вратити у своје војне гарнизоне по завршетку вежби, а јединице руске Јужне и Западне војне области су већ почеле да утоварују опрему за свој одлазак, изјавио је данас портпарол руског Министарства одбране генерал-мајор Игор Конашенков.

„Како се мере борбене обуке ближе крају, трупе, као што је увек случај, спровешће комбиноване маршеве до њиховог трајног гарнизона”, изјавио је Конашенков, а преноси Танјуг.

Тулси Габард: Бајден жели да Русија упадне у Украјину како би оправдао драконске санкције према Русима

Он је додао да су јединице Јужне и Западне војне области, које су извршиле своје задатке, већ започеле утовар особља и опреме на железничким и ауто-транспортним средствима и да ће данас кренути у своје војне гарнизоне. Конашенков је рекао да руска војска наставља вежбе на неким правцима и да у њима учествују практично сви војни окрузи, флоте и ваздушно-десантне јединице.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 15. 2. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Преломио “северни 2”, или колики је проблем водити бизнис с “партњорам” на западу, посебно ако ти је”main industry – petroleum”. Без обзира на ову и све остале одлуке кроз историју, Кијев(тамо где је царска лавра) је за мене(мало “личног плана” због кога се један коментатор непотребно скоро извињавао) био и остао главни град Русије(али, Русије), онолико колико су Придњестровље и Молдавија, Румунија(знамо ко и када је то отео).. Мада не искључујем ни онај(можда договорени) “мали упад” који је Бајден помињао, али то тек кад прође грејна сезона тамо код “партњорах”..

    9
    2

Оставите коментар