Новака Ђоковића Тужилаштву пријавио „лажни Влах“ Никола Тулимировић

Човек који је електронским путем поднео пријаву под потписом „Будимир Гром“ је заправо Никола Тулимировић, некадашњи народни посланик, „лажни Влах“ и програмер сумњивих намера

Новак Ђоковић (Фото: SETH WENIG/TANJUG/AP)

Тужилаштво потврдило да је Ђоковић користио валидне ПЦР тестове

Прво основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву потписника „Будимир Гром” у којој се наводи да су непозната лица сачинила фалсификовану исправу – пи-си-ар потврде, које је касније употребио Новак Ђоковић за изузеће од вакцинације при уласку у Аустралију, као и приликом изјављивања жалбе на одлуку о укидању визе.

Пријава је тужилаштву била поднета 12. јануара електронским путем против НН лица због извршења кривичног дела фалсификовања исправе, саопштило је тужилаштво.

Тужилаштво је извршило неопходне провере, у ком циљу је упућен захтев за прикупљање потребних обавештења Министарству здравља Републике Србије ради провере тачности података, односно навода из кривичне пријаве.

Тужилаштво је данас обавештено из Министарства здравља да је инспекцијским надзором у установама из Плана мреже утврђено да су потврде о резултату тестирања на вирус на које се указује у кривичној пријави аутентичне.

„Увидом у електронску базу података приликом надзора о извршеним тестирањима на присуство вируса Ковид 19 за лице Новак Ђоковић утврђено да је он више пута тестиран и да су и потврде о резултату тестирања од дана 16.12.2021. године и од дана 22.12.2022. године валидне”, прецизира тужилаштво.

Након прикупљених података тужилаштво је решењем одбацило кривичну пријаву, обзиром да пријављено дело није кривично дело за које се гони по службеној дужности.

(Политика, 2. 2. 2022)

Блиц: „Будимир Гром“ је Никола Тулимировић – некадашњи народни посланик и лажни Влах

Човек који је електронским путем поднео пријаву под потписом „Будимир Гром“ је заправо Никола Тулимировић, некадашњи народни посланик, „лажни Влах“ и програмер сумњивих намера

Новак Ђоковић (Фото: Танјуг/Драган Кујунџић, АП/JULIAN STRATENSCHULTE, SHUTTERSTOCK/RAS SRBIJA)

Тужилаштво у Београду се данас огласило поводом кривичне пријаве од стране потписника „Будимир Гром“ НН лицу због извршења кривичног дела Фалсификовање исправе.

У пријави је указано да су непозната лица фалсификовала ПЦР потврду коју је употребио Новак Ђоковић ради медицинског изузећа за улазак у Аустралију,, али је тужилаштво објавило како је обавештено од Министарства здравља да је инспекцијским надзором установљено да је тест аутентичан и није фалсификат.

Човек који је електронским путем поднео пријаву под потписом „Будимир Гром“ је заправо Никола Тулимировић, некадашњи народни посланик, „лажни Влах“ и програмер сумњивих намера.

Тулимировић је до позиције народног посланика дошао као члан заборављене странке „Ниједан од понуђених одговора“ која се лажно представљала као мањинска странка влашке националне мањине што је био једини начин за њихов улазак у Народну скупштину.

Такође, недавно је био у жижи интересовања када је покренуо је интернет сајт преко којег је на лукав начин скупљао личне податке о бирачима опозиције и изазвао велики политички скандал у нашој земљи. Та платформа је грађанима нудила опцију да гласају на „предизборима за заједничког опозиционог кандидата“ на председничким изборима на пролеће. На „изборној листи“ на сајту је понуђено 20 кандидата, међу којима су глумац Драган Бјелогрлић, владика Григорије, Борис Тадић, Мариника Тепић, Александар Јовановић Ћута… Како се наводи на сајту, победник ових необичних избора постао би „наш кандидат за председника“.

Као Будимир Гром је Никола Тулимировић стајао иза поменутог сајта, открио је недавно „Блиц“ анализом ХТМЛ кода у који увид имају сви посетиоци тог сајта притиском на десно дугме миша и избором одговарајуће опције. Откривено је да управо извесни Будимир Гром стоји иза целе приче, да би додатно, петоминутно истраживање на Гуглу указало да је заправо реч о Тулимировићу.

Искрено, нисам се сетио (да се представим) јер сам журио да што пре објавимо сајт и да људе не замарам са превеликим бројем података. Али, вероватно и да сам се сетио не бих се представио јер бих вероватно одмах био прозван да сам некога силовао или убио, као што су кружиле приче за Сашу Јанковића – прокоментарисао је тада Тулимировић-Гром.

Никола Тулимировић (Фото: MEDIJA CENTAR, SHUTTERSTOC /RAS SRBIJA)

Почетком јануара је најбољи тенисер света дошао у Мелбурн како би се такмичио на Аустралијан опену, али је ипак протеран из земље пред сам старт турнира.

Претходно је Ђоковић био приведен на аеродрому, боравио је у мигрантском хотелу, да би му на суду била враћена виза пошто је установљено како је имао потпуно медицинско изузеће које му је било довољно за улазак у земљу. Ипак, одлуком имиграционог министра Алекса Хоука му је по други пут за кратко време одузета виза, те се поново нашао пред судом, али је овога пута исход био неповољнији по Србина.

Једна од ставки која се спомињала о Новаку током дана у Аустралији, и која је утицала на његово друго суђење, јесте управо ПЦР тест. Адвокат аустралијских власти је на суду рекао како има неколико нелогичности јер исти није могао да буде очитан, те да је показивао и различите резултате.

Драгослав Павков: Један од понуђених одговора

Уз то, велика се прашина подигла и сазнањем да након добијеног позитивног теста Новак Ђоковић није био у карантину, већ је дао интервју новинарима Л’Екипа у Београду, што је и сам признао уз то да је све време носио заштитну маску.

По повратку у домовину Ђоковић није дуго боравио у Београду, убрзо је отишао у Црну Гору и обишао неколико градова, док је сада поново у престоници и сутра ће имати састанак са председником државе.

Ђоковић је и у процесу припреме за турнир у Дубаију на ком ће средином фебруара одиграти први званични меч ове године.

(Блиц, 2. 2. 2022)

Наслов и опрема: Стање ствариCategories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Bio jednom jedan Herostrat poznat po tome sto je spalio Artemidin hram u Efesu. A zapalio ga je upravo zato – da bi postao I ostao poznat. Taj ‘Herostratov kompleks’ je poznat u psihologiji kada pojedinci cine slicna dela da bi bili poznati. Kazu da je ubica Dzona Lenona bio rukovodjen time I da ga je ubio samo zato da bi usao u istoriju kao njegov ubica. To je isti psihicki poremecaj kod ovog laznog Vlaha. Uzgred, sta jos mozemo da naucimo iz ovog? Artemidin hram je takodje nazivan I Dijanin hram gde je Dijana rimska verzija Artemide. A ko je bila Dijana cije ime je I danas popularno sirom sveta pa I kod nas. To je u stvari srpska boginja Serbona, mnog starija od ovih njenih replica. Rimljani su takodje napravili hram ali su izostavili ime Serbona pa umesto boginja Serbona imamo boginja Dijana, tj. DIjana-Dijana! Artemidin hram u Efesu nisu napravili Grci mkao sto nisu napravili ni hram u Delfima. Napravio ga je cuveni Krez (‘bogat kao Krez’) kralj Lidije ciji je glavni grad bio Sard (ili Srb). Lidjani su kao I Frigijci starosedeoci poreklom sa Balkana I tu su ziveli pre dolaska Grka. Sard je prvi grad u svetu gde se kovao zlatni I srebrni novac. Tantal je takodje bio iz Lidije. Imajos mnogo toga.

    Pitam se kako je na sve ovo reagovao Vlah DjordjeV I da li je uspeo da se doseti nekog od ponudjenih odgovora?

Оставите коментар