Стефанос Циципас: Ђоковић ради ствари које већина не сме и чини да већина нас тенисера изгледамо као будале

Лично никада не бих ни помислио да кренем на турнир у Мелбурну невакцинисан и да кршим протоколе, рекао грчки тенисер

Стефанос Циципас (Фото: Getty Images)

МЕЛБУРН – Новак Ђоковић дефинитивно игра по својим правилима и ради неке ствари које већина играча не би имала петљу да уради, изјавио је грчки тенисер Стефанос Циципас.

Он је у интервјуу за индијски “World Is One”, један од најгледанијих “њуз канала” на свету изјавио да лично никада није ни помислио да крене на турнир у Мелбурну невакцинисан и да крши протоколе, преноси Танјуг.

Весна Капор: Ако не Новак – ко ће бити симбол слободе?

“Поготово што је АТП објавио јасне критеријуме за улазак у земљу, али нису сви расположени да прате правила које је одредила држава. Мали проценат бира неки свој пут и чини да већина нас тенисера изгледамо као будале”, истакао је Циципас.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 13. 1. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

3 replies

 1. Ne čini vas on budalama, vi svi jeste budale i jeste teško da to prihvatite.

  44
  1
 2. Сад се ускопрчило и кусо и репато да пљује по Ђоковићу. Чим су осетили да је друга страна неупоредиво јача. Одвратно и карактеристично за данашњи свет.

  43
  1
 3. Сада је јасна фрустрација неких тенисера …Цицибана на пример и још неких …па и тај Медведев морао као Рус да прими Фајзера са предумишљајем а неки тамо мали од Србије не да није хтео било коју…није хтео ни једну.
  Најважније и најбитније са јучерашњег рочишта је да је држава Аустралија потврдила (под заклетвом) да Новак заиста има ВАЖЕЋЕ изузеће и ВАЖЕЋУ визу.
  То је доказ да је он ПРОТИВПРАВНО саслушан и приведен прошле недеље. Дакле, никада није било “проблема” са визама.

  39

Оставите коментар