СПЦ у Минхену: На Бадње вече и Божић ступа на снагу правило 3г (3G-Regel)

Улаз у минхенски Храм Свeтог Јована Владимира биће могућ само уз потврду о потпуној вакцинацији или антигeнски/PCR тест. У храму и црквеној порти биће обавезно ношење маски

Извор: spcmuenchen.de

Обавештење за јавност поводом божићних празника

Прослава Бадњег дана и Божића

Због тренутне епидемиолошке ситуације и у сагласности са одредбама надлежних градских органа смо ове године приморани да пооштримо хигијенске мере.

Обавештавамо Вас да ће на Бадње вече (6. јануар 2022) и Божић (7. јануар 2022) ступити на снагу правило 3г (3G-Regel).
У складу са њим улаз у храм, порту храма и просторије црквеног центра биће могућ само уз потврду о:

• потпуној вакцинацији
• прележаном ковиду у последњих шест месеци као и са
• негативним тестом (Antigen-Schnelltest не старији од 24 а PCR-Test не старији од 48 часова).

Извор: Изјаве.нет

Такође, у храму и црквеној порти биће обавезно ношење заштитних маски. Најлепше Вас молимо за разумевање и поштовање наречених мера.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Храм Свeтог Јована Владимира у Минхену)

 Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , , ,

8 replies

 1. Ово би требало да буде општеобавезујуће правило у свакој Цркви…
  Овиме би Црква својим примером показала, да нам је свима дужност да дамо подршку мерама у сузбијању заразе.

  6
  87
 2. Теби је, Драгане, чип из вакцине већ поделовао као имплант у мозгу, очигледно! Куку нама, с таквим поробљеним хришћанством! Не дајмо се, браћо, антихристовштини!

  59
  7
 3. Миц по миц, Аушвиц.

  63
  4
 4. „правило 3г (3G-Regel)“:
  Scheiße scheißen meine Taube weiß

  20
  2
 5. Исусе Христе сине Божији, помилуј мене грешног.

  43
  2
 6. @Драгане, брате интерконтинентални,

  да си се још само, и „у сагласности са одредбама надлежних градских органа“, дотакао секташења па да ми срце буде на месту тј. негде за висину маске подно маске (хируршке).

  Овде би, баш испод овог приопћења, то о секташењу легло к’о хи(г)ијенска мера на Бадње вече, ко 3г на „храм, порту храма и просторије црквеног центра“. То би управо била жива порука епископу и владикама, диселдорфском и целе Немачке.

  Јасно је мени како би то све било организовао да се ти питаш, овако све остаде некако недоречено. Знаш и сам да секташење није само лутња по духовним стазама но и по противепидемиолошким: није ето напоменуто која је то вакци/комбинација задовољавајућа и шта да чини путник намерник којега Бадњи дан затече у Минхену? Да ли се рачунају потврде из Истанбула, Пекинга, Приштине, Москве или само домаће (made in Germany), име да им не говорим?

  А тек нарицање заштитне маске? Испаде да је тек да би се нарицало, ништа конкретно наречено није осим да се нариче, чист ларпурлартизам. Ја рецимо три сорте маски имам (рекао бих ти тачно и које али све је на кинеском) и у неколико дезена. Овде би требало ићи до краја и прописати и врсту, модел и дезен, зависно од годишњег доба и светковине, ако се већ хтело завести реда у парохији и шире. Немачка је то, има да се зна ред.

  Сигуран сам да би, да си тамо парох, ти управо овако и поступио па зато додај још коју за Минхен пре Бадње вечери и Божића.

  Поздрав из С(ек)токхолма!

  23
  3
 7. Чим су сазнали за драконске мере уведене у минхенском храму СПЦ, Кинези су, због три нова случаја, затворили град Харбин и приморали ДЕВЕТ МИЛИОНА његових становника да примењују исте мере као Срби у Минхену : маске, доказе о вакцинацији, негативне тестове :

  https://www.politika.rs/scc/clanak/488218/Kineski-grad-Harbin-zatvoren-zbog-novih-slucajeva-korona-virusa

  12
  14
 8. Све ово трајаће све док довољан број људи не схвати да се слобода брани СВИМ СРЕДСТВИМА!
  (и да, ово је написано великим словима јер ВИЧЕМ!)

  19
  1

Оставите коментар