Пол Мекнеми: Новак Ђоковић најздравији човек на Планети, није истина да је тражио изузеће

Ко каже да Ђоковић није вакцинисан? Новак до сада није открио статус, нити ће га открити, те је с те стране потпуно нефер што се пише о неком „изузећу“, а да се притом не зна да ли је или није вакцинисан, рекао је Пол Мекнеми

Новак Ђоковић (Фото: AP Photo/Thibault Camus)

Пол Мекнеми, некадашњи први дубл тенисер света, поново је стао у одбрану Новака Ђоковића због наводног здравственог изузећа које је затражио од власти Аустралије.

Претходних недеља одједном се појавила вест да ће Новак Ђоковић затражити здравствено изузеће од аустралијских власти, те да ће на тај начин покушати да пронађе „рупу у закону“, односно невакцинисан играти на Аустралијан опену.

Овакво писање аустралијских медија апсолутно је непрофесионално – из више разлога.

Пол Мекнеми: Ђоковић човек геополитике – неће да буде ни Швајцарац ни Шпанац

Прво – Новак Ђоковић уопште није наговестио да ће затражити медицинско изузеће. Није дао никакав наговештај да би могао тако нешто да уради.

Друго – ко каже да Ђоковић није вакцинисан? Новак до сад није открио статус, нити ће га открити, те је с те стране потпуно нефер што се пише о неком „изузећу“, а да се притом не зна да ли је или није вакцинисан.

То сматра и Пол Мекнеми који је за Спортсдеј радио рекао да је лаж да је Ђоковић затражио да буде „повлашћен“ у Аустралији.

Пол Мекнеми: Англосаксонци хоће да сруше Ђоковића као некад Монику Селеш

„Ја то зовем фантазијом, није истина да је Ђоковић затражио медицинско изузеће. Да јесте, ми не бисмо знали за то. Чак и новинари то не могу да потврде. Могуће је да се неко пријавио, и могуће је да је то Ђоковић, али нема разлога помислити на то“, рекао је Мекнеми.

„Он је најздравији човек на свету. По мом мишљењу, он апсолутно не треба да тражи изузеће, а мислим да је потпуно нефер према њему да се пише да је затражио. Уверен сам да је вакцинисан, иначе не би био пријављен за АТП куп“, додао је.

Подсећамо, Мекнеми је недавно на званичном Твитер налогу рекао сличну ствар баш као и за Спортсдеј радио.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Спутњик, 17. 12. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар