Заменик председника Скупштине града Чачка: Много чланова СНС спремно да аутомобилима улете у масу и газе протестанте

Ми имамо око 10.000 чланова СНС у Чачку. Па само један одсто тих људи да се појави, разбили би, рекао Александар Максимовић

Александар Максимовић (Извор: НСПМ)

Заменик председника Скупштине града Чачка и истакнути члан Српске напредне странке Александар Максимовић каже да постоји много чланова ове странке који су спремни да аутомобилима улете у масу и газе протестанте.

Говорећи о протестима и блокадама ауто-пута и осталих великих саобраћајница, који се два викенда заредом одвијају широм Србије, високи функционер владајуће странке упутио је језиве претње и рекао да постоје чланови СНС који су спремни да улете возилима у масу и газе протестанте.

„Директива из централе је да се не предузимају никакве мере. Има доста људи који су спремни да седну у своја возила и да улете у ту масу. Али да вам кажем, много више има нас, видели сте претпостављам у Арени како је било кад смо имали скупштину странке недавно. Видели сте колико је ту света било, колико је било унутра, колико је остало напољу“, рекао је Максимовић и додао:

„Ми имамо око 10.000 чланова СНС у Чачку. Па само један одсто тих људи да се појави, разбили би то, однели би их као да не постоје.“

Опрема: Стање ствари

(Нова.рс/НСПМ, 7. 12. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Да ли то СНС прети грађанским ратом свом сопственом народу?

    18

Оставите коментар