КОН ОПТИМИСТИЧКИ: Надам се ће грађани Божић 2030. дочекати без маски!

Претпоставке за овако сјајан сценарио јесу да ковид пропуснице важе 24/7/8 година и да се у наредном десетљећу вакцинишемо и ревакцинишемо најмање осам пута годишње, сазнаје „С*ање ствари“

Предраг Кон (Фото: Танјуг/Д. К.)

Београд, 24. 11. 2021. (С*ање ствари) – Епидемиолог и члан Кризног стожера Предраг Кон изјавио је на Светог Мрату да је „разуларени, али утемељени оптимиста“ и да се нада да ће грађани Божић 2030. године дочекати без маски.

Како је најпознатији епидемиолог у Србији рекао, вирус ће и тада бити присутан, али неће бити у толиком интензитету у којем је сада. „Оно што претекне после вируса и вакцина – биће отпорно кано клисурина!“

Кон је рекао да би било „корисно“ да Божић сваке године почне касније, јер је јануар (по грегоријанском календару) критичан месец – а Кризни штаб свакако може пучанству да изађе у сусрет и одреди тачан датум празновања Христовог рождества.

Наравно, подсетио је потпуковник др Кон, претпоставке за овако сјајан сценарио – да у 2030. годину уђемо без маски – јесу да ковид пропуснице важе 24/7/8 година и да се у наредном десетљећу вакцинишемо и ревакцинишемо најмање осам пута годишње.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. А мож’ и одједаред свих осам па да си миран читаву годину.

    12
  2. Eto šta se desi kad se razulari ****. Samo još da mu gazda skine i oglavinu.

Оставите коментар