Аустралија: Више од 100.000 људи на протестима против обавезне вакцине

Скандирајући „Слобода, слобода“ и носећи знакове на којима пише „Зауставите дискриминацију сада“, десетине хиљада противника вакцина прошло је кроз средиште Мелбурна

Фото: FoNet/aljazeera.com printscreen

Више од сто хиљада људи протестује на улицама Аустралије против обавезне вакцинације против корона вируса, док су се насупрот њих окупиле мање групе грађана које подржавају мере због којих је ова држава постала једна од највакцинисанијих на свету.

Овај пут није било насиља.

Скандирајући „Слобода, слобода“ и носећи знакове на којима пише „Зауставите дискриминацију сада“, десетине хиљада противника вакцина прошло је кроз средиште Мелбурна.

Они су се такође окупили у Сиднеју, Бризбејну и другим градовима.

До инцидената није дошло.

„Мој живот није владин, него Божји дар“, писало је на једном од транспарената у Сиднеју.

Контрапротест, на којем је учествовало неколико десетина људи, одржао се у Мелбурну, а организовала га је група Кампања против расизма и фашизма под слоганом „Не буди шуга, узми вакцину“.

Опрема: Стање ствари

(Србин.инфо, 20. 11. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. U Australiliji pokazuju listu opstina, sa najmanje vakcinisanih , gde zive bogatije, mocnije I obrazovanije stanovistvo odbili je vakcinu . Ranije nevakcinisani su zvati glupaci,lenstine na socijalnoj pomoci koji nadedaju zaverama it’d. Pametniji narod zna da mRNA gene therapy slabi immune system..Bez. Uboda gubi se posao, moja komsinicsa sef banker odbila je da dvacesetak radnika, tj svi.

Оставите коментар