Хал Тарнер: Јапан скоро преко ноћи завршио с ковидом

Проста истина је да је председник Токијског медицинског удружења 5. августа у интервјуу Јомиури шимбуну препоручио лекарима употребу ивермектина. Данас у Јапану ковид скоро да не постоји, истакао је Тарнер

Извор: halturnerradioshow.com

(Радио емисија Хала Тарнера, 27. 10. 2021)

Шведске здравствене власти обуставиле су употребу Модернине вакцине млађима од 30 година усљед извјештаја о ријетким пратећим дејствима попут миокардитиса.

И Финска је обуставила употребу Модернине вакцине против ковида-19 код мушкараца рођених 1991. године и касније, пошто су пријављене ријетке кардиоваскуларне нуспојаве

Норвешка је такође препоручила да се млађима од 18 година не даје Модернина вакцина.

Јапан: Повучено 1,63 милиона доза вакцина Модерна због „страних материјала“ у ампулама

Европска агенција за лијекове (ЕМА) саопштила је да прелиминарни подаци из скандинавских земаља потврђују основаност њеног упозорења о могућој вези вакцина Модерне и Фајзера са врло ретким случајевима болова у грудима и упале срчаног мишића послије вакцинације.

Али далеко највећа суперзвијезда међу страним државама у погледу ковида је Јапан – почели су користити ивермектин и за мјесец дана збрисали ковид!

Кратак преглед тока догађаја:

Dagens Medicin: Ивермектин би могао окончати пандемију

Напомена Хала Тарнера:

Скренута ми је пажња да интернет страница која себе зове LeadStories.com тврди да овај чланак није тачан јер они нису могли наћи податке о томе ни на једној од интернет страница јапанске владе. Неспособност „фактчекера“ да нешто нађу не значи да је чланак нетачан. Проста истина је да је предсједник Токијског медицинског удружења 5. августа у интервјуу Јомиури шимбуну препоручио љекарима употребу ивермектина. Данас у Јапану ковид скоро да не постоји. Остајемо при свом тексту.

LeadStories.com није покушао ступити у контакт с нама по овом питању.

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , , , , , , , ,

1 reply

  1. Јапан а и Јужна Кореја (о Белорусији да не говоримо) од почетка ове хистерије (пре трке ивермектина са огледним вакцинама) нису уводили оштре мере кућног притвора и нису имали никакве ни експлозије оболелих ни све попуњење кревете и слично.

    15

Оставите коментар