Александар Лукашенко: Ниткови се чуде како још нисам умро

Ухватили се сви: председник иде по ковид болницама и још није умро. Један нитков је закључио: Лукашенко не умире јер се вакцинисао неком од страних вакцина, приметио белоруски председник

Александар Лукашенко (Фото: Спутњик/Николај Петров)

Председник Белорусије Александар Лукашенко сматра да су се руска и кинеска вакцина најбоље показале и да није потребно увозити са Запада препарате против ковид-19.

„Као прво, руска и кинеска вакцина које су такође из иностранства, много су ефикасније од западних, због чега их и купујемо. Под два, по руским технологијама пунимо вакцине. И треће, 2023. године имаћемо белоруску вакцину, која ће бити предвиђена за сојеве који ће бити активни 2023. године“, рекао је Лукашенко.

Он је нагласио да република има довољно вакцина које се производе по руским технологијама.

„Почињемо да производимо сами, не купујемо од Русије“, додао је он.

Белоруски лидер сматра да су, међу онима који лобирају западе вакцине његови западни опоненти.

„Ухватили се сви: председник иде у зоне (ковид болницама) и још није умро. Један нитков је закључио: Лукашенко не умире јер се вакцинисао неком од страних вакцина“, приметио је он и указао да, осим „Спутњика“ и кинеске вакцине, нема других у републици.

Александар Лукашенко у ковид болници (Фото: Пул первого)

„Те вакцине нису ништа горе. Убацују нам идеју: увезите Фајзер, Џонсон и Џонсон, Модерну итд. Зашто? Да би они могли да се вакцинишу, добију пасош и оду тамо, код оних од којих добијају инструкције. Како би отишли на Запад – зато им требају (западне вакцине). Идите тамо и тамо се вакцинишите“, закључио је Лукашенко.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 26. 10. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. Није баш директно везано за овај чланак али је врло значајно и требало би да се преведе и објави свуда где је то могуће.

    https://thetruedefender.com/archbishop-vigano-warns-us-bishops-about-the-real-reason-the-covid-jab-is-being-pushed/

    https://thetruedefender.com/viral-a-german-newspaper-apologizes-for-falsely-pushing-covid-lockdowns-and-hysteria/

    10
  2. Vera, hvala , The true defender , veoma poucne novine, svakoga tera na kriticko razmisljanje I donosenje odluke sta je najbolje I kako spasiti sebe I svoju porodicu Hvala Urednistvu na objavljivanju

Оставите коментар